Friday, November 26, 2010

Viimane

Tsauu!
Ma olen jälle nii pika vahe sisse jätnud. Teema pealkiri pole mitte viimane sellepärast, et ma nüüd enam blogi ei pea, vaid ma lihtsalt arvasin, et see on ilmselt selle kuu viimane sissekanne.
Igaljuhul, mul tuli praegu nii hea tunne, kui ma kuulan "Noorkuu" muusikat, üksi kodus, vaatan aknast välja - lumi sajab - ja mõtlen omi mõtteid. Mõtlesin, et teeks siis blogisse ka sissekande.

Nii, millest alustada. Ma ei taha tegelt väga pikalt kirjutada, aga tundub, et see 'heietamine' siin läheb jõle pikaks, nii..
Täna oli mu kooli 25. sünnipäev ja sellega kaasnes aktus ja esinemine. Mul on veel homme ka esinemine, sest homme on vist hoopis see päris sünnipäev. Ma tegelikult mõtlesin üldse koorist ära tulla, aga samas täna esineda oli nii hea ja meil on kooris täiega hea seltskond kaa, seega oleks kahju lahkuda. - Ei tea veel.
Koolis läks mul vahepeal üliihästi ja vahepeal üliihalvasti, aga täna sain ma ülisuure üllatuse, kui ma nägin, et ma sain eilse füüsika töö viie! Nagu mis asja :D
Ma ei osanud seda tööd! Ma jätsin osadele ülesannetele vastused kirjutamata ja ei lahendanudki. Aga ok siis. Tänks Kilgas, et sa näo järgi hindeid paned! :D
Ma loodan ainult, et see tal näpuviga polnud.

Nii, mis siis veel.. täna on reede, nii et tuleb midagi kindlasti teha! Tuju on hea ja kõik on korras :) praeguseks.

Ma soovitan lugu.. Kraddy - Steppin Razor

Teate, ma muutsin enda muusikakuulamis valikut. Ma ei taha enam eriti kuulata seda komertmuusikat, mis igapäev igalpool lastakse. Nüüd kuulan ma midagi hoopis PAREMAT! Üks sõber ütles, et seda muusikat on täiega raske saada, seega suur-aitäh talle, et ta mulle selle muusika sebis! :)

Tuesday, November 2, 2010

NOVEMBER

Tsauu, ma olen enda blogi nii unarusse jätnud, sorri! :)
Ma tegelikult olen mõelnud, et peaksin siia kirjutama, aga ma ei tea millest alustada. Mul on täiega kiire elu ka ja põnev ka. :D
Mul on nii palju rääkida ja suht paljud asjad on meelest ka läinud, aga hästi ma alustan JJ-STREET BALTIC SESSIONIGA.
Seee oli naguu liiiiiiiga lahe! Selle raha eest, mis ma seal käisin, tasus see üritus täiega ära!
Kogu programm oli seal muidu inglisekeeles. Mõtlesin, et uskumatu, et mul inglisekeel teadupoolest loomulikult tuleb. - Nii hea.
Aga jah, inimesed tantsivad ikka uskumatult hästi ja ma jäin täiega rahule.
Mainiks selle ka ära, et seal oli üks kutt United Kingdomist ja siis oli tema kord esineda, kuid ta oli kadunud. See juht seal käskis siis tervel saalil hüüda U.K(loe: U Gei!)
See oli nagu niiii naljakas. Siin juures mainiks selle ka ära, et Maritit ja Raikut küll teinekord kokku ei või lasta! Nad ainult naersidki seal.

Nii, vahepeal oli meil nädalaega vaheaega. Mis ma siis vaheajal tegin.. Vaheaja algul käisin ma kolm päeva 'Step up 3D - elu nagu filmis' laagris. Seal õppisin ma popingut, lockingut, house'i, hip hop'i, capoeirat, breikingut ja jazz'i.
Ma jäin sellega täiega rahule, kuigi eelviimane päev oli 6h trenni ja peale seda valutasid mul kõik kohad! Anyway tuli see Baltic Sessionil kasuks, sest seal tehti ka paari sammu, mida ma oskan.
Siis reedel käisin panoraamis Club Fiestal Biku ja Joannaga. Tantsida oli hea! Kuigi muusikaga ma rahule ei jäänud. Võibolla oli asi selles, et ma käin vähe klubis, aga mulle meeldiks rohkem tantsida muusika järgi mida ma ka tean. Sain samas klubikogemuse ka, millest ma siin pikemalt ei räägi! :D
Ma mõtlesin veel Cosmost ka kirjutada, aga see vist veniks pikaks ja ma ei viitsi praegu rohkem kirjutada ka, sest ma tahan hakata Meeleheitel koduperenaiste, 90210 ja Gossip Girl-i uut osa vaatama! :D

Aa ja muusika, hmmm.. Ma tean niii palju head muusikat, ma panen mitu:

Robbie Williams ft. Gary Barlow - Shame Nad laulavad täiega ilusti! :) Mis sest, et nad peded on..

Kid Sister - Pro nails (Rusko Remix)
Lihtsalt täiega hea lugu! :)

Katy Perry - Firework
Algul mulle see lugu ei meeldinud, sest tundus, et Katy ei suudaks seda laulu raudselt live's laulda, aga kui kuulata laulusõnu, siis on see hämmastavalt hea lugu!
Rihanna - Only Girl (In the world)
Lihtsalt lemmik ja Rihanna on selles videos täiega nunnu! :)

Ja siis midagi Step up 3D-st!
Estelle ft. Kardinal Offishall - I can be a freak

Tsau, olge tublid! :)