Saturday, July 17, 2010

Aafrika

Ola! ;)

Pole kaua kirjutanud. Ma mõtlesin, et peaksin ikkagi kirjutama, et mul on kõik hästi. Ma tahaksin öelda, et kõik on sitasti, aga ma ei saa seda teha, sest siis ongi kõik sitasti.
Täna rääkisin ühe sõbranna netis ja me rääkisime elust. Ta kiitis mu ühte lauset, mida ma arvasin, et peaksin siia ka kirja panema. Lause oli midagi sellist, et '' Ma olen ilmselt terve enda elu nässu keeranud selle liigse mõtlemisega. Üritaks päeva korraga elada.''
Ja kui nüüd ise vaatama hakata, siis on see tõepoolest hästi öeldud. Ma üritangi siis päev korraga elada. Sest ausõna, ma olen seda juba mitukorda tähelepannud, et ma olen Jumala jaoks liiga tark. Ma nimelt usun seda, et meile kõigile on ettenähtud mingi kindel tee, aga mitte kunagi ei juhtu see, mida sa tahaksid, et juhtuks. Noh jaa, sellepärast ongi mu elu ära susserdatud. Ma mõtlen liiga palju ette. Aga see selleks, kõik on hästi! :)

Ma tahaksin veel seda mainida, et ma vaatan üht seriaali, mille nimi on ''Pretty little liars''. Sellel on hetkel 6 osa väljas ja see on superhuvitav sari. Torrentiga tõmban endale neid osi.
Seriaal räägib siis neljast tüdrukust, kelle sõbranna ära suri ja kes nüüd nelja ellujäänud sõbrannade saladusi välja üritab rääkida. Muidu nagu selline noortesari, aga seal on lihtsalt saladused juures, mis teeb asja põnevamaks.

Viimaseks räägiksin veel ühest filmi soundtrackist. Ma usun, et ma olen siin juba ''Step up 3D''-st rääkinud, see ju tuleb varsti! jeeee. Ma usun, et film tuleb hea!
Aga Alice andis mulle selle filmi ühe soundtracki, mida ma olen täna tervepäev kuulanud. Sellel laulul on üliinunnud sõnad. Ma tahaksin, et te seda kuulaksite! :)

Trey Songz - Already Taken

Monday, July 12, 2010

Viies ratas vankriall

Tsauka! :)
Esiteks rõõmustaks Hispaania eilse võidu üle!! WOHOOOOOOO.
Ma teadsin, et Hispaania võidab!! :) Ausõna teadsin.

Aga laupäeval vastu pühapäeva käisin Lohusalus Smilersi kontserdil. Mulle pole kunagi Smilers meeldinud, selle pealaulja pärast, aga nad laulsid live's hästi. Siiski olin ma seal nagu viies ratas vankriall. Me läksime mu isa kuuekohase bussiga ja mina istusin seal taga üksinda. Päris nukker.. :D

Nüüd pühapäev vastu esmaspäeva käisime Vääna rannas. Ma polnud seal kunagi käinud ja jäin väga-väga rahule! Esiteks oli seltskond üliiihea ja see rand oli ise ka super. Lainetega jaa..
Aga ma jäin väga rahule ja loodetavasti jääb see käik meelde kah :)

Täna lähen ehk Lauraga, ratastega sõitma. Homme lähen vist linna randa Aliceiga ja mingi rahvaga. Aaa.. Aliceiga tuleb see meelde, et ma käisin ''Päikesevarjutust'' vaatamas. Ma ei oskagi rohkem öelda kui, et mulle jäid kõigeparemini silma need lahingu stseenid - need olid hästi tehtud. Muidu oli see ju raamatus ka kõige igavam osa.. Lihtsalt Victoria sai surma, aga ma nägin vähemalt ära. Videviku saaga fännidel tasuks ikkagi ära näha, isegi kui see nii põnev pole kui eelmised.
Ning 19. juuli saan ma alumistest breketitest lahti ja siis säran ehk terveelu :)

Laulu ma ei oska hetkel soovitada. Esiteks on hommik ja päev on lahtine ning ma olen siiani ''Remember me'' soundtracki lumbuses, võite selle eelmisest sissekandest võtta.

Thursday, July 8, 2010

Remember me

Mul pole nagu midagi erilist öelda. Ma tahaksin lihtsalt, et keegi mõistaks mind.
Minu arvates pole maailmas inimest, kes mind mõistaks, reeealselt pole.

Miks mu selline meeleolu on? Sest ma leidsin laulu, mida ma nagu südamest tõsiselt kõvasti tahtsin saada endale. See on naguuuuu niii tundeid täis klaverimäng. Ma praegu kirjutan selle saatel ja mõtlen, et ma olen niiii üksinda siin maailmas, sest mitte keegi ei saa aru tegelikult minust.
Ei, mul pole mingi emotuju.. Aga lihtsalt üksiktunne on.
Ja mulle on see lugu lihtsalt väga-väga tähtis ja see on tähtis, et kõik minu ümber olevad inimesed seda teaksid.
http://www.youtube.com/watch?v=8XlOGN95v3Q&feature=related

Siin see on. MA ARMASTAN SEDA LUGU NIIIII NIIII VÄGA!:'(
Ja te võiksite seda filmi ka vaadata! :( See on lihtsalt niipalju väärt!!
Algus tundub pointless, aga alles lõpus saate te aru kui kuradi hea film see on! :/
Ma tõsiselt armastan seda.

Lisaksin veel lõppu, et minuga on kõik rohkem kui kunagi varem korras :)

Thursday, July 1, 2010

Cry me a river



Viimasel ajal meeldib mulle panna sissekannete nimedeks laulunimesid, mida ma tollel hetkel kuulan. Justin Timberlake - Cry me a river. See laul tuli mulle alles hiljuti uuesti meelde, see on ju väga vana lugu. Laura sünnipäeval lasti seda minu üllatuseks isegi raadiost.
Täna on 1. juuli, digilevi ajastu. Vaatasime suurema õega telekat, seal on ainult reklaam, et '' Oleme digiajastule üleläinud'', OK.
Majas on meil muidu 5 telekat, aga hetkel saame ainult ühte vaadata, tase.

''Seks ja linn 2'' oli väärt film! Ma soovitan vaatama minna. Seal on parajat huumorit ja stseen, mis mulle tõsiselt meeldis oli see, kui Miley Cyrus sinna tuli.
Eile muidu sirvisin arvutis filme, mida ma tõmmanud olen. Mulle jäi silma mu üks praegune lemmik film ''Remember me'', kus on peaosas Robert Pattinson. Ma ei oska öelda, miks see film niii hullult mulle meeldib. See on nagu tõsiselt hea film, ma ei oska seda kuidagi sõnadesse panna. See algus-lõpu muusika on super. Ma vaatasin eile seda lõppu ja silmad läksid uuesti märjaks, see on sellise kurva lõpuga film. Ma tõsiselt soovitan vaadata seda filmi.

Ja hetkel ootan täiega 9. juulit, sest siis tuleb ''Päikese varjutus'' kinno. Mul on kõik ''Videviku saaga'' raamatud läbi kah loetud, superhead!


Miley Cyrus - Stay, praegu super! http://www.youtube.com/watch?v=hrV1UO3GRYo