Thursday, September 30, 2010

Pass out

Tsauuuuuu!
Ma ei teagi millal mu viimane sissekanne oli ja millest ma rääkisin.
Ma praegu kirjutan põhimõtteliselt lihtsalt selleks, et mu blogi välja ei sureks ja kellelgi oleks huvitav midagi lugeda.
Täna õhtul oli meil lastevanemate koosolek koos õpilastega. Koos õpilastega, sest klassijuhataja pidas meid piisavalt suureks osalemaks koosolekul, koos vanematega.
Päris äge kogemus.
Peale koosolekut sain tohutult palju komplimente enda välimuse kohta. - Nii Armas! :)

Homme on vene keeles mingi hull töö, aga ma usun, et ma oskan seda ja loodan viie saada! :)

Aaa ja muidu. 30. Oktoober on Saku Suurhallis JJ-street Baltic Session 2010. Vot, sinna ma tahaksin kindlasti minna.

Jaaaa, 22. oktoober mind ilmselgelt ristitakse! Ma loodan, et ma munaga või millegagi pähe ei saa :)

See on kõik.

Üks hea lugu kah: Pixie Lott - Cry me out

CIAO! X.O

Friday, September 24, 2010

I've got my own steps

I've got my own steps,
I've got my own stile,
I've got my own steps,
I've got my own stile,
I can get this party
started..

T-pain - Got my own steps

SAATE ARU KUI HEA FILM ON ''STEP UP 3D''!!!!
See tasub ennast nagu täiega ära. Palun! Minge seda vaatama.
See on lihtsalt nii sick kuidas inimesed tantsivad. Ma tahaksin täiega niimoodi osata tantsida. - for real.
Kõige ägedam oli muidugi see 'robotivärk', mida tegi seal üks sinise jakis mees. Jiiises, ta tegi seda nii grazylt! Põhiline oli see samm, kui tal pea seisis ühe koha peal ja selg nagu liikus. Seda ei saa seletada, seda peab nägema! Liiga chill.

Step up 3D - Robot Rock TE PEATE SEDA VAATAMA, SEE ON NII HAIGE!



Igaljuhul ''Step up 3D'' on nähtud ja ma olen liigagi rahul! Ma tahan seda raudselt veelkord näha. Noh ja boonuseks nägin veel kinos Joel Juht aka JJ ka. + Veel JJ-streedi treenereid.

Nii ja siiani fännan ma ''Gossip Girl''-i ja Leighton Meester'it. Siit üks laul kah, kus Leighton laulab:

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad

X.O.X.O ;)

Saturday, September 18, 2010

X.O.X.O

Ciao! :)

Alustan tänase päevaga. Täna on Seidil sünnipäev ja me tegime talle üllatuspeo! - palju õnne.
Ma usun, et Seidi jäi rahule ja see ongi kõige tähtsam! :)
Üllatuspidu oli Anete juures. Tal oli nagu üliinunnu koer! Sain temaga pildi kah:















Ära minekuga oli meil hullult kiire, kuigi Anete elas täpselt raudteejaama vastas. Ma igaljuhul jooksin üle mätaste kontsadega! :)
Jäin ellu, rongi alla ei jäänud. Jõudsin Sauele kah.


Homme lähen ema, tädi ja tädipoja tüdrukuga teatrisse, balletti vaatama. Ma täiega ootan seda! Mulle meeldib väga-väga ballett. Minu arust on see täiega ilus ja selline rahulik. Põhiline on muidugi balletti juures osta kava, sest siis ei saa sa tõepoolest aru enamusest ja arvadki, et see on täielik jama, tegelt oled sa lihtsalt teadmatuses.

Esmaspäeval on kool. Koolist nii palju, et me vahetasime Bikuga enda valikained ära. Valikaine juures on see nii hea, et kuigi me käime Bikuga erinevas klassis, saame me seal ikkagi koos istuda!
Anyway, me algul valisime mõlemad riigikaitse, aga nüüd reedel vahetasime selle meedia vastu. Riigikaitse võib küll olla huvitav jah, aga see pole üldse naiste ala. Samamoodi ei meeldi mulle korvpall, see on nii mehelik. Igaljuhul riigikaitses pidime me mingit valveseisangut tegema ja esseed kirjutama! -Mis asja? Ma pole kunagi esseed kirjutanud :)
Siis, neljapäeval käisingi Andu juures ja nägin tema meedia videoid. Need meeldsid mulle, nii et ma loodan, et meedia oli õige valik.

Nüüd see neljapäev lähen ma kinno!!! Võite kolm korda arvata, mida vaatama!!! Ma olen sellepärast nagu niiiiii õhinas. Ma olen seda filmi ooodanud nagu maitea mis asja. Terve suvi nohh!! Ma olen vaadanud netist - täpsemalt youtube'ist - hästi palju videoid selle filmi kohta ja ma olen ikka niii õhinas!
Mu isa ütles, et miks ma seda vaatama lähen, kui ma juba tean, mis seal on. Jiiiises, sellist filmi ei saa jätta vaatamata.
Okei, jah, see film on Step up 3D! :)
NININININININIIII LAHE.

Filmide osa pealt siis nii palju veel, et ma sain nüüd ''Gossip Girl-i'' 3. hooaja läbi ja minu õnneks on juba 4. hooaeg kah alanud. Sain esimese osa 4. hooajast kah tõmmatud, aga ma loodan, et ma jõuan seda homme vaadata.
Siiis, eile käisin vanematega kinos ''Agent Salt-i'' vaatamas. Väga lahe film oli! Ma ei kujutanud ette, et action nii lahe on. Veidi verine film oli, aga selle eest oli peanäitleja hästi ilus - Mu üks lemmik, Angelina Jolie.

Ja ma ei tea mis lugu teile soovitada.
Okei, kuulake seda:

Linkin Park - The catalyst

U know u love me,
X.O.X.O Gossip Girl.

Saturday, September 11, 2010

To save a life

Tsau! :)

Mul polegi midagi erilist põnevat rääkida. Mu elus on küll igasuguseid huvitavaid asju, aga praegu on ainult üks asi, millest ma rääkida tahaksin.
Ma vaatasin just filmi, mida Andu ja Daniel mulle soovitas - ''To save a life''.

Oeh, see oli nagu täiega väärt film. Terve filmiaeg oli küll selline masekas peal, aga lõpp kokkuvõttes oli selle filmi mõte nii hea!
See oli küll rohkem nagu kristlik film (Minu arust), aga ma soovitaksin seda ikkagi vaadata, sest minu arust paneb see rohkem hindama inimesi sinu ümber.
Kusjuures, mulle pole kunagi tagakiusamine meeldinud. See on lihtsalt nii haige, et inimesed ei või olla võrdsed. Lihtsalt miks keegi peab heast peast kedagi norima või kiusama hakkama? Sellel, kes kiusab, on midagi viga mitte sellel, keda kiusatakse.
Ma olen selle kiusamise teemaga kokku puutunud. Olen näinud pealt kuidas kedagi kiusatakse ja ülejäänud kõrval naeravad. Tegelikult on see niii õudne, eriti veel kui mõelda sellele peale seda filmi.

Ma olen täiega tänulik, et mul on sellised sõbrad ja kuigi ma pole enda elus Jumalat tundnud, julgeksin ma öelda, et ma olen tema 'tundmise' üle ka õnnelik.

Muusikast nii palju, et kuulasin täna üht vana lugu
Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Wednesday, September 8, 2010

Rõõõõmus!

Tsau!

Kuigi mõni minut tagasi olin ma üliiitujust ära, siis nüüd on asi täiega vastupidi. Kes oleks osanud arvata, et mõni kiri mind nii õnnelikuks teeb! :)

Kirjutan muide praegu enda läpakaga. Issi sai täna Ameerikast hiire, koti ja muud vidinad ka kätte, nii et kogu komplekt on kodus.

Aga kiri mis mind rõõmustas oli ühelt klubilt mille liige ma olen. Seda, et Kylie Minogue (Minu suuur-suur lemmik) tuleb Eestisse, ma teadsin läbi Elu24. Tänks Romet, et sa seda uudist mulle näitasid, ma muidu elu24-ja ei loe.
Anyway point on selles, et klubi liikmena saan ma juba homme konterdi pileti osta, mis toimub veebruaris! :)
Ma niiii tahan sinna minna, nagu for real.
Pilet on muidu 695.- ja ma ootan täiega seda kontserti! :)

Homme on mul maybe ajaloos hull töö ja vene uus õpetaja jätab ka meeletult õppida. Ma loodan, et mul nüüd koolis väga kehvasti ei lähe, sest Vikerkaar hakkas ka jälle pihta.

Ma lähen nüüd isa piinama, et ta aitaks mul vene keelt õppida. Lood, mida ma soovitaksin:

Justin Bieber - Never say never
Ja
Jason Derulo - What if

Sorrri, ma ei saa linke panna, sest siin läpakas kaob hetkel net suht tihti ära. Pean selle netipulga muretsema.

Aaa jaa, PS! Biku mõistus tule koju! ;)