Wednesday, April 27, 2011

Eat, love, pray

Tsau!! :)

Mul polegi midagi erilist kirjutada. Lihtsalt, aeg läheb õnneks nii kiirelt, et varsti on kool läbi ja suvi käes! :)
Iga nädalalõpp on nii hea.
Ja see nädalavahetus tuleb ilmselt väga põnev, sest ma saan minna pulma.
Aga koolis on suht pingeline, sest nagu alati tahab lõpus kõik allapoole minna. Ja tänu nendle IMEILUSATELE ilmadele ei taha ma enam üldse koolis käia!
Kõik läheb muidu praegu, enam-vähem hästi ja ma olen õnnelik, et 10. klass on peaaegu läbi! :)

Hetkel sain muide sellise filmi, nagu ''The Roommate'' tõmmatud nii, et ma saan selle kah ükspäev ära vaadata! Kinno ma kahjuks ei jõudnudki.
Sellega mainiks ära, et 90210 ja Gossip Girl läheb ka suurehooga edasi.
Miks ma neid vaatan?
90210 on esiteks lihtsalt nii lahe noortesari. Ilusad näitlejad ja ma olen täiega rahul selle seriaaliga. Seal kogu aeg juhtub midagi uut ja põnevat!
Gossip girl on lihtsalt omaette nähtus. Neil on seal nii moekad riided, et juba sellepärast tasuks vaadata.
Ja muidugi, kuidas ma oleksin ära unustanud.. Meeleheitel koduperenaised!
Täitsa lõpp. See on ikka aegumatu seriaal. Vot seda vaadates ma naeran südamest! :D


Igaljuhul, ma ei taha rohkem millestki erilisest kirjutada, sest suvi tuleb ja mul pole aega siin mingeid romaane kirjutada.

LMFAO ft. Lauren Bennett & GoonRock - Party rock anthem

Geniaalne video ja neil on hästi lahedad riided! Pluss, laul on ka ülihea.

Nicole Scerzhinger - Don't hold your breath

Teada saades, et Pussycat Dolls läks lahku olin ma väga kurb. Aga Nicole paneb enda rida hästi, mulle meeldivad selle laulu sõnad! :)


Tsau!

Monday, April 18, 2011

Suur esmaspäev

Tsauu!Ma pole lihtsalt nii ammu siia kirjutanud nii, et nüüd oleks aeg. Ma tean, et ma tegelikult alustan teksti igakord selle jutuga! Ma just vaatasin enda sõbrannade blogisid ja need on ka täitsa unarusse jäänud. Ma siis püüan hoida niiöelda masti kõrgel ja kirjutada! :)

Ma alustan sellega, et vähem kui kuu aja pärast on mul esinemine Vikerkaarega, mis jääb ilmselt viimaseks. Esinemine on juba 10. ja 11. mail ja proovid on ka juba praegu nädalas 3 korda. Hiljem hakkab ilmselt veel tihedamalt.
Igaljuhul ma plaanin ikka päris tõsiselt ära tulla ja hakata millegi muuga tegelema. Ma ei ütleks, et ma ei taha enam tantsimisega tegeleda. Ma arvangi, et lähen kuhugile mujale tantsima või siis keelte kooli, mis oleks super variant!
Loomulikult on mul kahju ära tulla Vikerkaarest, sest meil on lihtsalt nii hea grupp! Me naerame ja lollitame iga trenn ja me lihtsalt saame kõik täiega hästi läbi. Ma kardan seda, et kui me kõik laiali läheme, siis polegi nagu seda, mille pärast nii tihti suhelda vms. Jah, mulle teadaolevalt tahab terve grupp laiali minna.(Nii palju kui meid vanast grupist alles on)

Viimasel ajal ma kohe üldse ei tea mida kirjutada. Enesest mõistetav on muidugi see, et ma veedan rohkem aega väljas ja ootan täiega suve, nagu kõik!
Aaa, selle võiks ära märkida, et ma käisin eile esimest korda see aasta rullutamas!
Sõidsime Maritiga Sakku ja tegime seal päris pikad ringid.
Asja vastik pool oli see, et õhtu saabudes ilmusid tee peale konnad!
Marit kartis neid paaniliselt ja hoidis minust kramplikult kinni :D
Ma olen viimasel ajal kuidagi tuim ja selletõttu pole ma ka uut muusikat otsinud/leidnud.
Aga ma kindlasti üritan sellega tegelda + veel saja asjaga, mida ma kunagi tehtud ei saa!

Praegu: http://www.youtube.com/watch?v=zjGtTUfPcI4 Michael Jackson - Hollywood tonight

Ma eitea, kas ma olen selle loo siia varem andnud, aga igaljuhul tehti sellele loole nüüd video, mis mulle meeldib! Vaadake kindlasti :) Tsau.

Monday, April 11, 2011

Everyday is exactly the same..

Tsau!
Nonii, maei tea millest alustada! Ma tean, et ma pean midagi kirjutama, sest muidu tuleb õudsalt suur vahe sisse. Praegu, kirjutades tuleb meelde, et täna kehalises üks tüdruk pani mulle niimoodi palliga, et mul on sõrm siiamaani valus. Ma ei saa sõrme ära kõverdada ja sirgeks ka mitte panna. Aga vähemalt saan ma seda liigutada, seega pole see katki!
Praegu vingub Liisu mu voodis, et tal on püksid karvadega koos. Meil on harjumuseks saanud, et esmaspäeviti elab ta minu juures :D
See nädal tuleb mingi vägaa hull, sest juba homme on kavas kaks hästi rasket tööd ning kolmapäeval tuleb ka 2 tööd! Koolis on lihtsalt täiega raske! :( Praegu üritan ma rohkem vaeva näha vene keele ja matemaatikaga. Matemaatikas annab veel pähe tuupida, aga vene keelt kardan ma ikka täiega. Neid sõnu, mis pähe tuleb õppida, on nii palju! Ja põhimõtteliselt igatund on töö kah. Aga eks ma üritan seal võimalikult palju õppida, et suvel Venemaale minna! :)

Mu isa on ka nüüd Hispaaniast tagasi, nii et kõik on kodus! :) Aaa, ja millest ma pole veel rääkinud. Ma lähen ju selle kuu lõpus esimest korda elus pulma! :) Ma täiega ootan seda. Pean veel kleidi ainult otsima.

Aga praeguseks kõik. Annan mingi loo kaa, mis on päris sellisest filmist nagu ''Burlesque''. Christinal on ikka super hääl!

Christina Aguilera - Something's got a hold on me

Wednesday, April 6, 2011

Cheers

Tsau! Sissekande pealkiri läheb igati teemasse, sest esiteks on mu emmel täna sünnipäev! :) Kahjuks on mu isa Hispaanias, aga ta ei unustanud sugugi mu ema ära. Ta saatis lilled otse uksetaha! Nii armas :)



Täitsa lõpp. Ma mõtlen, et mul on küll asju millest kirjutada, aga ma ei suuda panna neid siia kirja. Täna on nii kole ilm kaa ja kõik tundub nii mõttetu. Ma mõtlesin täna koolis, et inimesed on nii pealiskaudsed ja lohakad. Ja kõige nõmedam oli see, et asjad või inimesed, kes on minu jaoks nagu väga-väga erilised või kuidagi tõmbavad enda poole, ei paista teistele üldse erilised. Selline tunne nagu mul oleks midagi viga!?



Miks ma üldse märkan selliseid mõttetuid asju. Kusjuures, ma ei ole praegu üldse masenduses. Ma olen lihtsalt vihane, et teised ei märka mõne asja ilu ja sära. Kasvõi kõige lihtsam näide minu puhul on mõni film. On filme, mis mulle lihtsalt niii väga meeldivad ja ma jagan neid teistega. Ja mind ajab nii marru, kui inimesed kellele ma nii head asja näitan, ei väärtusta seda ja näiteks räägivad põhimõtteliselt terve filmi aeg. See on lihtsalt täiesti ebaviisakas! Ja mis ma sellega öelda tahan on see, et ma olen nii väsinud sellest. Ma tahan nii väga kuskil kõrge mäe otsas olla. Ma olen seda juba mingisugune 6 aastat tahtnud. Ja praegu on eriti selline tahtmine. Ja mis mind veel marru ajab on see, et jälle, kõik tahavad MINULT midagi saada. Aga see, mida mina tahan? Ja miks üldse keegi tahab minult midagi saada? Ma pole oma elus kedagi lollimat näinud kui mina. Palun ärge mõtelge nüüd, et ma olen enesetapu äärel ja terve mu elu on üks suur masendus. Aga ma lihtsalt räägin, sest see on nii! Ma ei tea mitte midagi mitte millestki ja ikka tahetakse minult saada :)



Ma ei viitsi siin enam endaga kahekõnet kah pidada. Sissekanne on tehtud ja päev peaks korras olema!



Aga muusika maailmas on mul küll täiega häid lugusid soovitada! :)



Rihanna - Cheers


Meeldib selle loo kõla!



Porcelin Black ft. Lil Wayne - This is what rock'n'roll looks like Uus tulija!!! :) Super hääle ja välimusega lauljanna. Ma loodan, et ta teeb kõik selleks, et maailmas veelgi tuntust saada :)



Chipmunk ft Chris Brown - Champion Chris Brownist ei väsi ma iial!! :)



Tsau.