Tuesday, June 29, 2010

Pursuit of happiness



Tsau! :)
Nii palju on vahepeal juhtunud. Näiteks sain ma eile ülemistest breketitest lahti! juhuu.. :)
Nii hea on olla, tõsiselt. 18. juuli saan alumistest ka lahti. Väga ilus hammasterida on, peaks mainima.
Teiseks sain ma endale kiisu!!
Ta ise tuli ükshommik siia ja jäigi siia. Ta on emane ja nimeks panime Tupsu. Ta ei karda absoluudselt mitte midagi. Mängib kõigega, eks ta on veel lollikene. Käisin temaga ükspäev arsti juures kah. Kõik oli korras, peale selle, et tal olid satikad kõrvas, neid näidati mulle mikroskoobi all.. iuka.
Aga ma ostsin Tupsule rohtu ja ma loodan, et kõrvadega saab korda. Täna käis Biku, minu ja Tupsuga aias päevitamas. Tupsu käis mööda mind ja Bikut ning tegi mõlemale kogu aeg musi. Tõsiselt nunnu!
Pätule tegelikult Tupsu eriti ei meeldi ja sellepärast on nüüd Pätu pidevalt kodunt ära. Ta on solvunud või midagi. Sorri Pätu! :(
Ma loodan, et nad hakkavad kunagi ikkagi üksteist taluma, sest nad peavad seda tegema. Mina armastan ikkagi mõlemat enda kiisut väga-väga-väga!

Nüüd kohe lähen Biku ja Lauraga kinno ''Seks ja linn 2'' vaatama. Tuleb ilmselt hea õhtu!

Ma tahaksin ka väga seda soovida, et Elisel ikka kõik hästi läheks ja, et ta terveks saaks! Ma tean, et me pole ülikaua suhelnud temaga, aga ta on tõsiselt tore inimene. Ta silmis säras alati midagi, mida ma tähelepanin. Ma väga hoian sulle pöialt Elis ja loodan, et kõik saab korda!

Soovitan veel ühte lugu kah,
Jolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano, http://www.youtube.com/watch?v=wavpWRK6IX8

Thursday, June 24, 2010

Haige jaanipäev




Ma pole eksole niiii kaua kirjutanud. Ja mul on tegelt nii palju kirjutada. Ma mitukorda mõtlesin, et kirjutaksin, aga nooo ei viitsinud.
Millest ma alustan.. ega maei viitsigi enam kõigest rääkida.
Lõpetamine läks hästi. Ma sain oodatust naguuu väga palju rohkem lilli. Mu käsi oli pärast kaks päeva surnud, reaalselt! Siis sain sugulastelt 1600 krooni, sellega lähen varsti linnapeale laiama. Ja issi lubas mulle lõpetamise puhul Ameerikast läpaka tellida, juhuuu! A, ja muidu sain vanematelt Escada Marine Groove'i lõhna - hulllult heaa! mmm.
Nii, siis hiljem läksin lõpupeole. See oli seal Türisalu puhkekeskuses. Päris normaalne oli, kõik olid nagu väga täis - kes ropsis, kes pani ila, kes magas, kes jõi edasi. Ma jõin ka kusjuures, aga mulle ei hakkanud mitte midagi pähe, sest ma jõin liiga aeglaselt.. a, noh ära käisin. Täna kuulsin veel Mardi käest, et üks oli seal peol enda jalaluu murdnud.. päris jõhker.
Nüüd teisipäeval käisin maal vanaema juures, jaanitulel. Seal oli mingi niisama istumine, nägin sugulasi ja värki.
Kolmapäeval, ehk siis eile. Tõsiselt haige jaanipäev ikka! :D
Põhimõtteliselt maei pidanud üldsegi koju jääma. Ma läksin jansale Krissu, Laura, Karini ja Evaga. Nautisime ka ''Regatt''-i, ülimõtetu bänd oli. Siis otsustasime minu juurde minna.. jaa vaoooo, terve maja oli rahvat täis. Ei nooo, tere hommikust!
Muidugi mõteldi, et mina tulin sinna mingit ema oma õele mängima. Lõpuks kantseldasin seal jah neid, kes endaga ise toime ei tulnud.. A, noo, mulle meeldib aidata, ma ei nurise.
Hull pidu oli ikka, ma siin sellest pikemalt ei räägi, kes tahab teada, see küsib otse minult.

A, praeguseks kõik vist. Ma olen ainult 2h maganud ja ma tegelikult ei viitsi üldse kirjutada, pea ka lõhub, nagu oleks ise terve õhtuotsa pidu pannud.. zzz.

Aa, eiii, ma pean ikka ühte laulu ka soovitama, eksole. Praegu soovitaksin sellist lugu naguuu P Diddy ft. Christina Aguilera - Tell me. http://www.youtube.com/watch?v=5_zhKC6kZec

Wednesday, June 16, 2010

Once U kill a cow U have to make a burgerer


No nii, kõigepealt eksamitest. Täna tegin viimase eksami ja nüüd on jäänud ainult lõpetamine ning siis saab suve nautida! :)
Täna käisime Mariti ja Maarjaga linnas, istusime linnahalli katusel ja käisime Kompressoris söömas. Oh, see pannkook oli seal üli hea - vaarikate ja kondentspiimaga. mmmm..
Tõsiselt närvi ajab selline asi nagu tuul. Mitte mingit soengut ei saa endale teha, sest tuul viib selle niikuinii minema. Hiljem tuli muidu Ele ka linna, endale lõpetamiseks kingi vaatama.
Mingi seitsmepaiku jõudsime koju ja hiljem läksime veel Maarja ja Maritiga välja, pildistama. Ma arvasin, et ilusad pildid tuleksid Sauel, üle raudtee oleval põllul - läksimegi sinna.

Muidu tänase päeva laul on Lu:k - Lovin U. http://www.youtube.com/watch?v=UpZOGpFUQEs

Monday, June 14, 2010

Minu playlist


Paljud on huvitundnud minu lemmikmuusika vastu, seega ma tegin playlisti. Tähendab, ma alles teen seda.. see pole kaugeltki valmis. Aga hetkel saate nii palju. Millalgi otsin veel sinna lugusid. Sellel lehel ongi pahaasi see, et ma pean sealt lehelt need laulud ülesse otsima, et need playlisti lisada ja vahel seal neid polegi. Aga ma anna nendast parima :)

Saate seda blogis paremal ääres kuulata.

Sunday, June 13, 2010

Vihmane ilm

Tavaliselt räägitakse ju, et nii kuidas ilm on, nii on ka inimese tuju.. No üldiselt on minul niimoodi. Mul pole praegu üldse tuju. Olen juba kahe inimesega tülli ka suutnud minna, super :)
Sellistel vihmastel päevadel ma suudangi endale kõigerohkem sitta kaelatõmmata, sest mind lihtsalt ei huvita mittemiski minu ümber.
Muidu, kui rääkida eilsest, siis eile ma käisin Alice-i pool ja me üritasime inkat õppida. Me õppisime inkat vist mingi pooltundi, kui sedagi? Edasi vaatasime jalgpalli Ällu ja ta poisiga. Ma sain taaskord hullult targaks. Mihu seletas mulle jalgpallist, nii nagu oskas - tore.
Ühesõnaga mulle hakkas ka nüüd jalgpall meeldima, aga mittepäris jalgpall. Mulle jäid terve mänguajal silma ainult kohtunike nunnud, kollased pusad ja jalgpallurite ülinunnud punased tossud. Ja ma pean nõustuma sellega, et jalgpallurid on tõesti kenad :)
Mis siiis veel... A, reedel oli mata eksam. Sellest ma ei räägi midagi.
Tulevane reede, 18. juuni, on mul lõpetamine Saue Gümnaasiumis. Enne seda on veel kolmapäeval inka eksam, mille ma pean ilusti ära tegema!
Ma ei oota üldse lõpetamist, sest ma hakkan raudselt nuttma.. nii kohutav.
Praegu soovitaks sellist laulu, nagu Lady Gaga - Alejandro , hea.

Sunday, June 6, 2010

OMG

Hetkel kuulan ühte head laulu, Usher ft Will.I.Am - OMG , nunnu :)

Täna sai peaaegu terveks suveks tantsuga kõik. Esinesin laupäeval ja pühapäeval Sauel mingitel üritustel ja nüüd järgmine üritus on alles 28. august mingi jäätisepidu, lauluväljakul.
Hullult heaaa, lõpuks saab puhata. Aga ma pole siiani ära otsustanud, kas ma jään tantsima või tulen ära. See on lihtsalt niivõrd raske otsus, sest mulle meeldib tantsida, aga samas ei taha ma seal olla, kui treener mind kahesilma vahele jätab. Okei, praeguseks igaljuhul kõik trennist.

Esta eksami sain nelja. Ärge parem uurige mitu punkti oli, see on lihtsalt niivõrd häbiväärne, et ma nii loll olen. Aga okei, neli... rahul, vist.



Eile pidi olema vanaisa sünnipäev, aga sinna ma ei jõudnudki teatud asjaoludel. Aaaga selle eest sain ma enda kodus hullult targaks. Üks tore poiss rääkis mulle igasugustest tantsu stiilidest, mul oli nagu tõsiselt loll tunne. :D Aga ta vähemalt püüdis mulle ära seletada ja ma arvan, et ta sai päris hästi hakkama. Kaarte mängisime kaa ja tegelikult ta hullult pettis. Ma võitsin vist mingii 2 mängu, samas kui tema võitis 4 :D




Reedel tuleb mata eksam, seega terve nädal on mul aega õppida. :) wohooo!!

Varsti jälle! ;)

Tuesday, June 1, 2010

Lastekaitsepäev

1. Juuni - lastekaitsepäev ja ma tegin ka endale blogi :)

Lastekaitsepäeva puhul oli plaan minna loomaaeda Lauraga. Linna me muidugi läksime, aga kohalejõudes avastasime, et loomaaia järjekord on kuni autoteeni, so loomaaed jäi ära.
Käisime selleasemel Mc'is, Roc Al Mares ja Rotermannis.
Rotermannis oli üks hääästi vahva draakon, kes pakkus kommi. Me läksime muidugi lähedale ja saime ka kommi ;)

Praegu on kell pool kuus ja ma ütleksin, et päev lõppes ikkagi suht sitasti.
Ma ei saa aru inimestest, kes puhtalt laiskuse pärast panevad teistele ära. Endale üllatuseks pole ma üldsegi pettunud, midagi muud polnud nagu loota..

Homme ja ülehomme on eri tunniplaan koolis - ainult mata ja esta. Põneeeevv.
Laupäeval on esta eksam. Ma tegelt üldse ei põe sellepärast, loodan loomulikule andele, kuigi hetkel tahaksin ma enda loomulikuande küll prügikasti visata :)

Aaagaa, adios amigos!