Tuesday, August 31, 2010

Last day

Ciaoo!


Viimane päev suvest. Homme algab kool. Kell 10. Staadionil. Kontsadega.


Ma pole kooli pärast väga mures, kuigi mul pole kooli jaoks mitte midagi ostetud. Aga ma loodan, et meil tuleb normaalne klass. 10. klass on juba sellepärast ka hea, et me saame näiteks eelisjärjekorras kapi. Ma tahan ka raudselt see aasta kappi, mul pole seda juba 2-3 aastat olnud.

See aasta peame aga toidu eest maksma ja saame veel hiljem ka sööma.
Good luck with that! I'm going to die!

Nüüd toredam uudis. Esiteks sain ma endale täna läpaka!!! :) Lõpuks. Punast värvi Toshiba oma.
Pildil on roosakas, aga mul on veidikene punakam! :)


Mul polegi erilist rohkem rääkida. Ma loodan, et kõik asjad tulevad õigel ajal ja uus kooliaasta hakkab kõikidele mu sõbrannadele ülihästi! Ma armastan teid kõiki täiega!!! :) Ja mina lihtsalt niisama enda sõpru ei unusta.

''Gossip Girl'i'' 2. hooaja 13. osas on üks ilus soundtrack, ma jagan seda teiega -

Block Party - Signs

Saturday, August 28, 2010

Lihtsalt hea on hingata

Tšau!


Oh, ma olen vahepeal nii palju teinud. Ma vahepeal tegelikult mõtlesin ka, et peaksin siia kirjutama, aga ma ei sattunud siia mingit moodi. Praegu hakkasin kirjutama, sest mulle meeldib üks laul väga-väga ja ma tahtsin seda teiega jagada.









Aga vahepeal käisin Sakus kokukal, kui nii öelda võib. Ma mõtlesin, et ma ei käinud praktiliselt terve suvi kirikus ja nüüd olen 2 reedet käinud. Aga nüüd suutis jälle mind miski ümber mõtlema panna. Ma ei saa lihtsalt kirikus kui Jumala juures käia, sest igakord, kui ma Temasse vähegegi usun ja loodan, suudab Ta kõik nässu keerata. Ma ei saa aru, kuidas see võimalik on ja just minuga. Mul on sellepärast nii kahju.

Nüüd, täna käisin Jäätisepeol esinemas. Kõigil läks minu teada hästi, kuigi lava oli ülipisikene. Meil on Vikerkaares nii hea grupp. Kõik suhtlevad üksteisega ja on sõbrad! Ma jään ka ilmselt Vikerkaarde edasi, ma arvan.

Ma vaatan enda eelnevaid postitusi - Need on nii pikad. Ma ilmselt tean ka millest praegused lühikesed sissekanded tingitud on. Mul on tegelt täiega raske olla. Ma pean mõtlema, mida ma edasi teen ja üldse, kui jobu ma olen :)

Aga see lugu, Lowry - Just nii nagu peab



Mulle meeldib väga Lauri hääl! Ta laulab hullult ilusasti.

Ciao.

Sunday, August 22, 2010

Sinine Esmaspäev

Tsau!

Mul polegi tegelikult millestki erilisest rääkida, aga ma tahtsin teha sissekande ühe muusika pärast, mis mulle meeldib.
Eile käisin väljas Laura ja Kristiniga. - Te olete nii head mul! :)
Hiljem kutsusin Kärdi õue, aga tema ei võta vist kunagi enda telefoni vastu, mis on väga kurb, sest ta ei tule ju enam minu kõrvale istuma kuhugi. Isegi, kui ma Kärti enne koolialgust ei näe, soovin ma, et tal läheks uues koolis sama hästi! :)
Ja kuna Kärt ei tulnud, siis kutsusin Biku välja. Me rääkisime mingii väga kaua õues, ma julgeksin pakkuda 2h :D
Ja siiis veel öösel kah. - Nagu ma ütlesin, kaks pead on ikkagi kaks pead. Sa oled mulle täiega tähtis ja ma ei ütle seda niisama! :)


Laupäeval käisime vanemate ja sugulastega Valget Daami Haapsalus vaatamas. Legendi etenduse nägime me ära, aga Daami küll mitte, sest ilm oli pilves. Selle asemel jalutasime Haapsalu uuel promenaadil. (Ma pole kindel, kas see sõna kirjutatakse tugeva p-ga ja ausalt öeldes ei hakka ma praegu seda uurima kah) Seal oli terve vee äär ära valgustatud ja mingid majakesed ja sillad tehtud + vee peal olid mingid kujukesed. Ainus miinus asja juures oli see, et seal ei hoitud üldse korda. Kõik oli ämbliku võrke täis.
Et noh, kui mõelda asja romantilist külge, siis mina ei suudaks seal küll kellegagi käest kinni käia, kui seal mingid HIIIIIIGEL suured ämblikud ringi sibavad.
Aga väljas müristab ja siinkohal jätan ma jutu katki! Aga teile lubatud lugu:

Muse - Neutron star collision (Love is forever)

Friday, August 20, 2010

Elekter

Tsau! :)



Kõigepealt räägiks sellest, et kõik on siiani hea olnud. Tõepoolest, need kolm päeva on nagu täiega head olnud!


(Peatub ja mõtleb)


Okei, ma alustan ühest naljakast asjast. Nagu kõik peaksid teadma, siis ma kardan väga-väga enda kassi Pätut. Ja üks öö enda tuppa minnes (Tahtsin magama minna) avastasin ma, et kaks kassi on mu voodi ära vallutanud. Pätut ma muidugi liigutada ei julgenud. Lõpuks sain nad küll õnneks krõbinatega voodist minema, aga ma tegin neist pilti ka!


Neljapäeval käisin Jaan Tätte kontserdil. Selle mehe hääl on niii mõnus! Mulle nii meeldib, kui mehel on selline kähehääl, kui ta laulab. Täpselt nagu see Maroon 5, see bänd meeldib mulle täiega!

Aga oii, laululava oli vanamutte täis niiii, et... Tore, et me istumis kohad saime. Märkimist vajab ka see, et meil oli Maritiga väga lõbus terve see kontsert! :D


Ja nüüd, täna reedel sain ma Seidiga kokku. Käisime pizzat söömas ja niisama Seidil külas - nägin ka ta uue kodu ära ja Laura, kes just Norrast tagasi tuli.

Ning õhtul läksin kaasa Noortekale. Uskumatult tore oli! :)
Aga ma pole ikkagi leidnud veel Jumalat enda jaoks niimoodi, et ma käiksin kirikus iga reede.. Või ma ei tea, seda on lihtsalt raske öelda. Ma tahaksin, et muud asjad saaksid ennem korda ja siis ma saaksin keskenduda endale. Lõplikult.




Wednesday, August 18, 2010

Gossip Girl

Hei!




'Hei' pole väga minu stiil, aga ma tahtsin sellega alustada, sest eilne päev läks mul kuidagi super-hästi korda, hoolimata vihmast! :)




Kõigepealt käisin ma šhoppamas, üksi. Sain endale üliiilusa jaki ja üliiilusa pluusi, ma ei ütle kust, sest äkki ostetakse endale samasugused.
Vahepeal käisime emme, issi ja Maritiga söömas Veskikõrtsus. Seal nägime Chrissu meest Normanni, kelle mina kohe ära tundsin ja siis Maritile näpuga vehkisin, aga Marit ei teinud väljagi. Lõpuks siis '' Kuuule, kas seal taga on Chrissu mees vä?'' Nojaa oligi. Ma oleks teda ehk ise ka tervitanud, kui mul ta nimi meeles oleks olnud :)




Siis viis mind ema Viru keskusesse tagasi. Autost välja astudes läksid mu püksid muidugi auto vastu, aga see õnneks ei rikkunud mu päeva ära, sest minu arust pole seda triipu ollagi - Aitäh vihm? :D

Bussi peale minnes nägin Bikut. See on lihtsalt nii tore, et me saime asjad selgeks räägitud! -Kalli.




Kodus tegin ma ühe poisi päeva õnnelikuks, temaga jälle suheldes.


Kes mind teab, siis peaks ta teadma, et minu elu eesmärk on teha mind ümbritsevad inimesed õnnelikuks, mitte mind ennast.


Aga millegi pärast juhtus eile õhtul ikkagi mingi tüli olema, milles süüdistati mind. Irooniline on see, et samas tegin mina tüli alustajale kogu aeg head. Ma ei oskagi inimestele halba teha. Aga inimesed on nii pimedad ju. Kergem on ikka kohe karjuda ja hiljem teada saada. Ma loodan, et ta saab ka teada, et mina tegelikult algatasin tema aitamist ja, et tal oleks pärast vähemalt piinlik. Vabandust ootaksin ma küll - Vähemalt nii palju pean ma endast lugu.


Ma läksingi magama peale seda ja mõtlesin, kui palju head ma teistele teinud olen. Kas siis nähtavalt või mitte nähtavalt, aga mulle endale ei tule midagi tagasi. Mis ei tule.. muidugi, et tuleb juuu. Aga mu suurim mureallikas ei saa lahendatud ja see tekitab mulle ühasuuremat südamevalu ausalt öeldes.


Nüüd ma rääkisin endale vastu eks? Umbes, et teiste asjad on bullshit ja ma tahan kõike endale vastu tagasi saada. Ei noh, mis seal ikka, eks ma lepin sellega. Lihtsalt iga inimene tahab õnnelik olla eks?






Ja nüüd räägiks sellisest sarjast nagu ''Gossip Girl'', ma hakkasin seda vaatama. See on nagu täiega nakkav, heas mõttes! Mulle täiega meeldib :)


Aga ses mõttes on see nakkav, et mul on vahepeal endal tunne, nagu ma oleksin Klatšimoor.


Seal juba vist lõppes 3. hooaeg, aga mina ei muretse. Mul on aega küll, et järgi jõuda.






X.O.X.O, Gossip Girl.

Monday, August 16, 2010

Music is my freedom

Keegi langevaid tähti vaatas reedel?





Ma ei vaadanud, sest ma jäin magama, kuigi ma läksin nende pärast maale vanaema juurde. Õnneks ei jäänud ma päris ilma ka neist, sest ma nägin neid neljapäeva öösel, enda kodust.


Vanaema juurde läksime reedel - mina, Maris ja Kristina. Hämmastavalt tore oli, kuigi ma läksin sinna tusase näoga. Mul on lihtsalt üks asi paigast ära ja see tekitab niii palju valu.



Aga vanaema juurde jäime me kuni pühapäevani. Reedel käisime me algul Jägala-Joal. Vett oli täiega vähe, sest nii kuiv on ju. Ja huvitav oli see, et mõni määris ennast seal mudaga - täiega lahe! ;)
Reede õhtul tegime me näomaski, mis osutus väääääga naljakaks. Algul oli see roheline ja siis see hakkas järsku valgeks minema, tähendab vahepeal olime me laigulised näost.


Laupäeval korjasime marju ja vaatasime telekat. Kolm huvitavat saadet oli.


1. ''Täitsa tavaline mees'', mis osutus minu arust nõmedaks. See naine oli jätnud lõppu nii koledad mehed. Ma lootsin hoopis kellegi teise võitu, aga okei, kui ta õnnelik on.

2. Mingi Nõiamoori film, kus oli peaosas Nicole Kidman. Hästi nunnu film oli, mulle meeldis.

3. ''Kuidas 10 päevaga kutist lahti saada'', seda on nii palju kordi telekast näidatud, aga ma nägin seda alles nüüd. Jah, ma jäin rahule! :)


Ja pühapäeval tulime koju ära. Hea on kodus olla, aga siin tulevad jälle kõik mured ja asjad meelde. Kristina läks nüüd laagrisse, nii et ma olen nädal üksi, koos Maritiga.


Aaajah, kui ma pühapäeval enda tuppa jõudsin, siis ootas mind enda voodipeal üllatus. Ma sain endale türkiiiiissinise iPodi! SOOOOOOOO COOOOOL!!!




Türkiissinine on mu lemmikvärv, nii lahe! :)
Ja muusika kuulub ka mu elusolemise hulka, seega türkiissinine iPod on super!




Ma lugesin laupäeval ''Õhtulehte'' ja leidsin sealt väga huvitava artikli. See oli sellest, et eestlased räägivad vaheldumisi inglise ja eesti keelt. Mu arust oli see nii hea artikkel, sest see pani täpselt täppi. Ja nüüd, kui ma kellegagi suhtlen on mind hakanud igasugused inglise keelsed väljendid häirima. Aga noh... ma ju ise kasutan ka neid.


Kristina rääkis, et see on just lahe, et Eesti võiks üldse inglise keelele üle minna. Lollus!


Nüüd on veel kaks nädalat koolini, nice.
Ja lugu, mida ma soovitan
Katy Perry - Teenage Dream

Adios!

Wednesday, August 11, 2010

She will be loved

Vaatasin uuesti ''Last Song''-i. Ma vaatan üldse viimasel ajal uuesti filme, mida ma olen juba ammu näinud. Lihtsalt sellepärast, et mul on õed, kes pole neid häid filme näinud! Ja mul pole midagi selle vastu kaa, kui mõni hea film pähe jääb.

Sellega seoses soovitan Maroon 5 - She will be loved




Üliiimõnus lugu! Eriti filmis, kus Miley seda kaasa laulis. Ta on niii superhäälega inimene! :)




Lil Wayn'l on ka uus lugu, just praegu leidsin youtubist. Mulle ei avaldanud see eriti muljet, aga kes tahab ajaga kaasas käia, siis Lil Wayne ft. Drake - Right above it






Muidu täna ''Last Song''-i ajal tuli meile tuppa must liblikas. Me Maritiga jooksime ja karjusime mööda tuba. Siis tuli mulle meelde, et meil on ju pisikene kiisu Tupsu, kes püüab väga hästi igasuguseid putukaid kaasa arvatud liblikaid. Tupsul oli liblikas vähem kui 3 minutiga käes - Tubli kiiisu!! Pai. :)


Praeguseks kõik.




PS! Kristina ütles just, et ''Pretty Little Liars''-il tuli veel üks osa. Juuu, siis pole hooaeg läbi, panin tõmbama! :)


Sunday, August 8, 2010

Breaking Dawn

Hola! ;)

Pühapäev - kaheksas - issi sünnipäev.
Ma veits feilisin jep ükspäev. Ma arvasin, et mu isal on 7.ndal sünnipäev. Hea, et ma talle siis õnne ei soovinud. Aga issi sünnipäev läks hästi, kuigi selletõttu ei jõudnud ma Relika sünnipäevale, millega ma ka feilisin, sest arvasin, et see on päev varem ja läksin talle (päev varem) aia taha.

Täna käisin üle pikaaja enda kirikus, kui nii öelda võib. Mind on seal ristitud. Kahjuks minu ristija oli tänasel teenistusel puhkusel ja keegi teine asendas teda, aga see teine korvas kõik enda väga hea esinemisega! :)
Sain temalt ka õnnistuse ja hiljem läksime sugulaste juurde vana-vanaema 90.ndat sünniaastapäeva tähistama. Super tore oli, sest mul on ju kõige vaimukam suguvõsa!

Järgmine aasta ootan täiega sellist kuupäeva nagu - 11.11.11 :)




Soovitaksin sellist lugu nagu Young Artists - Waving flag (Hope for Haiti)
Lõpp on hästi armas, sest Justinil on minu arust nunnumeeter olemas küll! Kuigi cosmopolitan väidab vastupidist.
Tsiteerin (Cosmopolitan): '' Talle kuluva leheruumi võiks meie arvates hõivata mõni Tõeline Mees. Justin passiks Laulukaruselli.''

Ma pole sellega nõus. Minu arust laulab Justin hästi ja talle on välimust kah antud! Tubli poiss.

Cosmopolitani nunnumeetri esimesel kohal on Fernando Torres. Tsiteerin: ''Otsustasime, et David Beckham pole enam teema. Teema on see 26aastane pikk hispaanlane.''
Ajeeee, hispaania ruulib!! :)

Tooks veel ühe mehe nunnumeetrist esile - Xavier Samuel. Kes oli ''Päikesevarjutus''-es Victoria abiline, armee loomisel, et tappa Bella. Tsiteerin: '' ''Videvikus'' on jälle üks uus (ja kena) tegelane - Riley, kes peab Bellale jahti. Meie jookseks Bella asemel aeglasemalt.''

Nice one! :D

Aa, ja kui ma tegelikult juba alustasin, siis siin nunnumeetris on veel ära märgitud ka: Printsid Harry ja William, Mickey Rourke, Zac Efron, Jim Carrey ja The Jonas Brothers.

Miks ma üldse cosmopolitanist räägin? - Sest mu issi ostis mulle selle kuu cosmopolitani, et mul kodus igav poleks. Ja kusjuures, see peletab küll igavust, siiani loen. (3.s päev vist)


Despedida! :)

Thursday, August 5, 2010

Live in the moments

Tsauka! :)

Kõigepealt räägiks kahest mõttetust filmist. Ma käisin eile kinos vaatamas ''Lohista ta lavale'', mis pidi reklaami järgi olema selle aasta ''Pohmakas'', aga jeeee oligi. See oli nagu niii mõttetu film, et ma ise ka ei usu. Ma ei soovita seda mitte kellelegi! Seal käis ainult üksteisele tahapanemine ja ropendamine. Ja lisaks sellele oli seal veel mingi teema karvaseseinaga kaa, mis polnud eriti tore, sest tegu on ju siiski loomakarvaga. PS! Mu vanematele meeldis see film.
Teine mõttetu film oli see, mida ma käisin mingi kuu aega tagasi vaatamas, see oli nimelt ''Mullivanniga mineviku'', ka täiesti mõttetu. Täpselt sama tegevustik, mis eelmisel.
Aga nooo palun, kes soovib võib minna vaatama muidugi. Mina neid enam kunagi teistkorda ei vaataks.
















Nii, ja nüüd polegi rohkem midagi erilist. Ma olen ikka ''Remember me'' lummuses, sellepärast ka selline pealkiri. Aa, me käisime ju Aliceiga ''Päikesevarjutust'' vaatamas kinos. Minu arust oli see osa raamatust kõige igavam, sest mina isiklikult fännan pigem Edwardit kui Jacobit. Aga film oli väga hästi tehtud, aitäh teile! :)
Ja mainiks ära, et Videviku saaga on super! Tänu sellele olen ma hakanud armastama sellist muusikat, kus mängib ainult viiul ja klaver ja võib-olla ka lisaks kannel vms. See on lihtsalt nii mõnus, seda kuulata. Eriti siis, kui sa oled näinud filmi ja tead, millest see lugu räägib.
Nüüd ootan sellist filmi nagu '' Agent Salt'', kus on peaosas Angelina Jolie - mu üks lemmik. Ehk lähengi esmaspäeval seda Rasmusega vaatama. Ja kahjuks sai hetkel seriaali ''Pretty little lairs'' hooaeg ka läbi. Eile vaatasin just viimast osa. Septembris hakkavad jälle õnneks tulema ''Meeleheitel koduperenaiste'' ja ''90210'' osad! YAY, mulle pole telekat vajagi, kõik saab arvutist :D


Aga nüüd, homme on Relika sünnipäev ja laupäeval on mu issil sünnipäev! :)
Nii vähe on veel koolini ka aega, aeg lendab.

Aa jaa, mis lugu ma soovitaksin..

Alexandre Desplat - Edward leaves / Marry me, Bella

Ja kes Videviku saagat ei fänna, siis ma fännan siiani ka '' Step up 3D'' soundtracke ja sealt soovitaks ka kahte ülihead lugu!!

Flo Rida ft. David Guetta - Club can't handle me
Jesse McCartney - Up


CIAO!