Thursday, December 23, 2010

2010 BLOGIMUUSIKA TOP!

Tsau!
Üks päev veel jõuludeni.
Ja ma lubasin teile selle muusika TOP-i kirjutada.
Kommenteeriks seda nii palju, et tegemist on ainult nende lugudega, mida ma blogisse postitanud olen ja mitte millegi muuga.
Ma veidi pettusin ka endas, sest tundub, et ma olen enamus lood pannud siia mingi tundehetkel, aga see pole üldse hea. Seega ma üritan järgmine aasta lisada lugusid, mis võiksid muusikamaailmas kaugele jõuda! ;)
Aga praegu siis need:

1. Flo Rida ft. David Guetta - Club can't handle me
2. Robbie Williams ft. Gary Barlow - Shame
3. Yolanda Be Cool and DCUP - We no speak americano
4. Black Eyed Peas - The time
5. Katy Perry - Firework
6. Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad
7. Usher ft. Will.I.Am - OMG
8. Jason Derulo - What if
9. Lady Gaga - Alejandro
10. Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never say never
11. Rihanna - Only girl (In the world)
12. Trey Songz - Already taken
13. T-Pain - Got my own steps
14. Katy Perry - Teenage dream
15. Maroon 5 - Misery
16. Muse - Neutron star collision (Love is forever)
17. Estelle ft. Kardinal Offishall - I can be a freak
18. One Republic - Secrets
19. Kid Sister - Pro nails (Rusko remix)
20. Pixie Lott - Cry me out
21. Bloc Party - Signs
22. Chris Brown - Life itself
23. Linkin Park - The catalyst
24. Jesse McCartney - UP
25. Akira Kiteshi - Pinball
26. Lil Wayne ft. Drake - Right above it
27. Kraddy - Steppin' Razor
28. P Diddy ft. Christina Aguilera - Tell me
29. Maroon 5 - She will be loved
30. Alexandre Desplat - Edward leaves
31. Alexandre Desplat - Marry me, Bella
32. Lowry - Just nii nagu peab
33. Young Artists - Waving flag (Hope for Haiti)
34. Miley Cyrus - Stay
35. Remember me - I know U can hear me
36. Lu:K - Lovin U
37. Liisi Koikson ja Marko Matvere - Tuulevaiksel ööl
38. Justin Timberlake - Cry me a river
39. Vanessa Carlton - A thousand miles


HÄID PÜHI!!! :)

Sunday, December 19, 2010

Glögg

Tere, kaunist pühapäeva keskpäeva!
Jõulud on juba 5 päeva pärast! Ma ootan seda juba täiega, kuigi mul pole üldse jõulutunnet, aga ma loodan väga, et see tuleb kahekümne neljandal.
Kahekümne neljandal on mul muidu nii palju plaanis, et hommiku poole käin kirikus ja õhtul oleme vanavanemate juures, perega.
Vanaema juures on alati ülipalav, sest tal on selline pisikene korter, kuhu me pmst. terve lähema suguvõsaga läheme, seega peab valima mida selga panna.
Oh ja mul pole kingid ka veel ostetud! Kristinale ostsin ainult ühe telefoniripatsi, kus rippus otsas panda koos roosa südamega, mis sobib ta telefoniga. Ta oli küll väga õnnelik selle kingituse üle, aga rohkem ma küll poodi pole jõudnud.
Kena, et kell on juba 4 ja ma pole ikka veel panka jõudnud! :) Pai mulle.
Tähendab, ma ilmselt ei jõuagi panka, see on nii õudne!
Ime on juba see, et ma üleeile oma toa ära koristasin! See juhtus sellepärast, et Kristina pidas eile oma sünnipäeva. Aga sellest ma siin ei räägi :D

Igaljuhul ma loodan täiega, et need jõulud ja aastavahetus tulevad ülierilised! :)

Ütlen selle ka ära, et mul on plaanis teha enne aastavahetust siia blogisse enda 2010. aasta lugude Top. Aga kuna neid lugusid on niii palju, siis ma arvan, et piirdun nendega, mida ma olen siia blogisse postitanud, sest kõik need on mulle mingil põhjusel meeldinud. :)

Praegu soovitan: Chris Brown - Life Itself

Ma armastan Chrisi! :)

Ilusaid ja rahulike jõule teile muidu, kallikesed! :)


Ciao!

Sunday, December 12, 2010

12.12

O'LA MI AMIGOS!

Ma küsiksin kuidas teil läheb, aga keegi ei vastaks mulle niikuinii. Ma alustaksin sellega, et mul on tahtmine kirjutada blogi, aga samas pole kah. Mul on täiega asju millest kirjutada, aga kõigest ei kirjutaks kah, nii suurele ringile.
Noh, igaljuhul kõik juba teavad, et siin Eestis mingi 'Monika' möllab ja paljud kuskil lumevangis on. Ma jäin ka reedel nö. lumevangi ja jäin koju selle asemel, et kooli minna. Aga noh, minu klassist olid ainult 10 last koolis olnud ja pealegi ei pidanud kooli minema kah! Ausaltöeldes oli see üsna mõttetu päev.

Täna käisin perega üle pikaaja vanavanemate juures. Vanaema küsis, mis ma jõuludeks soovin ja ta näitas mulle mingit Euro stardikomplekti, mille ta ostnud oli. See maksis 200.- ja see oli tohutult raske! Mõelda vaid.. see oli ainult 200.-, mis ma siis teen kui mul 500.- taskus on??
Uut rahakotti on tõesti vaja. Ema ka arutas, et tal on nii ilus rahakott, et seda on küll kahju kuskile seisma jätta sellepärast, et Euro tuleb.
Kujutan ette, et esimestel päevadel on poes hullumaja!

Homme hakkab koolis põhimõtteliselt viimane tõsine nädal. Tundub, et selle aasta jõulud ja aastalõpp tulevad täpselt samad nagu eelnevatel aastatel olnud on. Ainult mina olen kogemustevõrra rikkam.
Nii kahju tegelt. Ma ootaksin just midagi uut ja ootamatut!
Ma ei tea millal ma veel siia kirjutan, aga ma proovin leida aja!

Tervitaks Channing Tatumit!! :)

Lugu: One Republic - Secrets
Baka!




Friday, December 3, 2010

Dear ...,

Dear ...,

Otsustasin täna alustada niimoodi. Esiteks õppisime me inglise keeles kuidas ametliku kirja saata ja teiseks meeldib mulle täiega üks film, aga ma ei taha selle filmiga alustada.
Kõigepealt peaks ära märkima, et novembrikuu läks nii kiirelt! Detsember on juba käes ja jõuludeni on põhimõtteliselt ainult 20 päeva! Yay! :)
Muide, nendel jõuludel on mul kindel plaan minna kirikusse. - Ma arvan, et see on mu viimase aja parim idee!
Jõuludega seoses liiguvad mõtted jõulukinkide suunas. Ma olen juba kaks kõige tähtsamat jõulukinki välja valinud ja loodetavasti ma ka saan need!

Samas peaks hakkama teistele ka jõulukinke tegema. Ma ei teagi kellele teha.. Muide detsembrikuu COSMOPOLITAN soovitas teha hoopiski ise, käsitsi jõulukingid. Ma võib-olla kasutangi seda ideed, aga seljuhul pean ma midagi väga ägedat välja mõtlema.
Liigume siis sujuvalt COSMOPOLITANi peale üle.
Selle kuu Cosmos oli 2010 aasta kuumimate meeste TOP 5!
Ja oh, millise üllatuse osaliseks ma sain, kui nägin, et viiendal kohal on mees, kes mulle TÄIEGA meeldib! Ta näitleb hästi ja ta on muidu ka kena! :)


Minu uus lemmik! -Channing Tatum.
Kahju ainult, et ta juba 30ne aastane on :D Igaljuhul on ta HOT!
Top 5st märgiks veel ära Zac Efroni, kes ilutses teisel kohal ja ta on nii muutunud - habeme näiteks kasvatanud.
Ja kolmandal kohal ilutses indiaani juurtega Taylor Lautner, kes on kõigest 18ne aastane. Vot, see tuli mulle küll üllatusena!

Igaljuhul Channing Tatumist nii palju veel, et ta mängis "Step Up"i esimeses osas peaosa ja nüüd ma leidsin ta 2010. aasta filmi. Seda ma soovitan täiega vaadata, minu arust see on nii hea mõttega. Okei, on küll nutufilm, aga samas vahest olekski nagu vaja mingit asja, mis ajaks sind nutma, et sa saaksid kõik enda seest välja. (Eriti Kalade puhul!)
Filmi nimi on "Dear John", sellest ka teema pealkiri, mõnes mõttes.
Soovitan kindlasti vaadata!

Praeguseks kõik! Olge siis abipakkuvad teiste vastu ja ärge riielge! :)

Ma soovitan uut Black Eyed Peasi lugu, kuigi see mulle ei meeldi! Siinkohal märgiks ära, et lood, mis mulle ei meeldi, jäävad mulle kohe pähe ja hiljem ikkagi meeldivad. Sellega on täpselt niimoodi! No tundub, et paljudele see ikkagi meeldib. Video juures meeldib mulle see, et nad on vahepeal multikategelasteks tehtud! - Nunnu :)

Black Eyed Peas - The Time

Well I'll see you soon..

Friday, November 26, 2010

Viimane

Tsauu!
Ma olen jälle nii pika vahe sisse jätnud. Teema pealkiri pole mitte viimane sellepärast, et ma nüüd enam blogi ei pea, vaid ma lihtsalt arvasin, et see on ilmselt selle kuu viimane sissekanne.
Igaljuhul, mul tuli praegu nii hea tunne, kui ma kuulan "Noorkuu" muusikat, üksi kodus, vaatan aknast välja - lumi sajab - ja mõtlen omi mõtteid. Mõtlesin, et teeks siis blogisse ka sissekande.

Nii, millest alustada. Ma ei taha tegelt väga pikalt kirjutada, aga tundub, et see 'heietamine' siin läheb jõle pikaks, nii..
Täna oli mu kooli 25. sünnipäev ja sellega kaasnes aktus ja esinemine. Mul on veel homme ka esinemine, sest homme on vist hoopis see päris sünnipäev. Ma tegelikult mõtlesin üldse koorist ära tulla, aga samas täna esineda oli nii hea ja meil on kooris täiega hea seltskond kaa, seega oleks kahju lahkuda. - Ei tea veel.
Koolis läks mul vahepeal üliihästi ja vahepeal üliihalvasti, aga täna sain ma ülisuure üllatuse, kui ma nägin, et ma sain eilse füüsika töö viie! Nagu mis asja :D
Ma ei osanud seda tööd! Ma jätsin osadele ülesannetele vastused kirjutamata ja ei lahendanudki. Aga ok siis. Tänks Kilgas, et sa näo järgi hindeid paned! :D
Ma loodan ainult, et see tal näpuviga polnud.

Nii, mis siis veel.. täna on reede, nii et tuleb midagi kindlasti teha! Tuju on hea ja kõik on korras :) praeguseks.

Ma soovitan lugu.. Kraddy - Steppin Razor

Teate, ma muutsin enda muusikakuulamis valikut. Ma ei taha enam eriti kuulata seda komertmuusikat, mis igapäev igalpool lastakse. Nüüd kuulan ma midagi hoopis PAREMAT! Üks sõber ütles, et seda muusikat on täiega raske saada, seega suur-aitäh talle, et ta mulle selle muusika sebis! :)

Tuesday, November 2, 2010

NOVEMBER

Tsauu, ma olen enda blogi nii unarusse jätnud, sorri! :)
Ma tegelikult olen mõelnud, et peaksin siia kirjutama, aga ma ei tea millest alustada. Mul on täiega kiire elu ka ja põnev ka. :D
Mul on nii palju rääkida ja suht paljud asjad on meelest ka läinud, aga hästi ma alustan JJ-STREET BALTIC SESSIONIGA.
Seee oli naguu liiiiiiiga lahe! Selle raha eest, mis ma seal käisin, tasus see üritus täiega ära!
Kogu programm oli seal muidu inglisekeeles. Mõtlesin, et uskumatu, et mul inglisekeel teadupoolest loomulikult tuleb. - Nii hea.
Aga jah, inimesed tantsivad ikka uskumatult hästi ja ma jäin täiega rahule.
Mainiks selle ka ära, et seal oli üks kutt United Kingdomist ja siis oli tema kord esineda, kuid ta oli kadunud. See juht seal käskis siis tervel saalil hüüda U.K(loe: U Gei!)
See oli nagu niiii naljakas. Siin juures mainiks selle ka ära, et Maritit ja Raikut küll teinekord kokku ei või lasta! Nad ainult naersidki seal.

Nii, vahepeal oli meil nädalaega vaheaega. Mis ma siis vaheajal tegin.. Vaheaja algul käisin ma kolm päeva 'Step up 3D - elu nagu filmis' laagris. Seal õppisin ma popingut, lockingut, house'i, hip hop'i, capoeirat, breikingut ja jazz'i.
Ma jäin sellega täiega rahule, kuigi eelviimane päev oli 6h trenni ja peale seda valutasid mul kõik kohad! Anyway tuli see Baltic Sessionil kasuks, sest seal tehti ka paari sammu, mida ma oskan.
Siis reedel käisin panoraamis Club Fiestal Biku ja Joannaga. Tantsida oli hea! Kuigi muusikaga ma rahule ei jäänud. Võibolla oli asi selles, et ma käin vähe klubis, aga mulle meeldiks rohkem tantsida muusika järgi mida ma ka tean. Sain samas klubikogemuse ka, millest ma siin pikemalt ei räägi! :D
Ma mõtlesin veel Cosmost ka kirjutada, aga see vist veniks pikaks ja ma ei viitsi praegu rohkem kirjutada ka, sest ma tahan hakata Meeleheitel koduperenaiste, 90210 ja Gossip Girl-i uut osa vaatama! :D

Aa ja muusika, hmmm.. Ma tean niii palju head muusikat, ma panen mitu:

Robbie Williams ft. Gary Barlow - Shame Nad laulavad täiega ilusti! :) Mis sest, et nad peded on..

Kid Sister - Pro nails (Rusko Remix)
Lihtsalt täiega hea lugu! :)

Katy Perry - Firework
Algul mulle see lugu ei meeldinud, sest tundus, et Katy ei suudaks seda laulu raudselt live's laulda, aga kui kuulata laulusõnu, siis on see hämmastavalt hea lugu!
Rihanna - Only Girl (In the world)
Lihtsalt lemmik ja Rihanna on selles videos täiega nunnu! :)

Ja siis midagi Step up 3D-st!
Estelle ft. Kardinal Offishall - I can be a freak

Tsau, olge tublid! :)

Saturday, October 2, 2010

Pinball

Ola!

Mul läheb praegu üllatavalt hästi! :)
Ja ma olen nii rahul sellega, mis mul on.
Kõige rohkem rõõmustavad mind need komplimendid, mida ma igapäev saan.

Eile oli super-õhtu. Ma poleks uskunud, et ma kunagi sellise asja osaliseks saan. Nii raske on siia kirjutada, sest kõik asjad pole mõeldud nii laiale ringile, seega ärge pahandage, kui tekst veidi segane on.
Aga mainiks ära ikkagi selle, et Biku, sa oled mulle täiega tähtis! Sa oled mulle viimane kuuaega niii palju nõu andnud ja ma täiega tänan sind selle eest! Mwahh.

Täna lähen võibolla kinno veelkord ''Step up 3''-e vaatama, aga eks näis. Praegu on kell veel vähe. Ma pean hakkama kirjanduses raamatut kah lugema. Varsti ongi ilmselt nii, et asjad hakkavad kuhjuma üksteise otsa ja siis tulevad jälle mingid nõmedad päevad.
Aga ma mõtlesin, et ma tahaksin endale läpaka ekraanile mingi sedeli panna nii, et igakord kui ma läpaka lahti teen, siis on seal näiteks kirjas, et ''Naerata'' vms. See oleks täiega hea tuju-hoidja ma arvan! :D

Heaa lugu, mille järgi mulle eile tantsiti täpselt samamoodi, nagu Step up 3-s ja veel paremini:
Akira Kiteshi - Pinball

Thursday, September 30, 2010

Pass out

Tsauuuuuu!
Ma ei teagi millal mu viimane sissekanne oli ja millest ma rääkisin.
Ma praegu kirjutan põhimõtteliselt lihtsalt selleks, et mu blogi välja ei sureks ja kellelgi oleks huvitav midagi lugeda.
Täna õhtul oli meil lastevanemate koosolek koos õpilastega. Koos õpilastega, sest klassijuhataja pidas meid piisavalt suureks osalemaks koosolekul, koos vanematega.
Päris äge kogemus.
Peale koosolekut sain tohutult palju komplimente enda välimuse kohta. - Nii Armas! :)

Homme on vene keeles mingi hull töö, aga ma usun, et ma oskan seda ja loodan viie saada! :)

Aaa ja muidu. 30. Oktoober on Saku Suurhallis JJ-street Baltic Session 2010. Vot, sinna ma tahaksin kindlasti minna.

Jaaaa, 22. oktoober mind ilmselgelt ristitakse! Ma loodan, et ma munaga või millegagi pähe ei saa :)

See on kõik.

Üks hea lugu kah: Pixie Lott - Cry me out

CIAO! X.O

Friday, September 24, 2010

I've got my own steps

I've got my own steps,
I've got my own stile,
I've got my own steps,
I've got my own stile,
I can get this party
started..

T-pain - Got my own steps

SAATE ARU KUI HEA FILM ON ''STEP UP 3D''!!!!
See tasub ennast nagu täiega ära. Palun! Minge seda vaatama.
See on lihtsalt nii sick kuidas inimesed tantsivad. Ma tahaksin täiega niimoodi osata tantsida. - for real.
Kõige ägedam oli muidugi see 'robotivärk', mida tegi seal üks sinise jakis mees. Jiiises, ta tegi seda nii grazylt! Põhiline oli see samm, kui tal pea seisis ühe koha peal ja selg nagu liikus. Seda ei saa seletada, seda peab nägema! Liiga chill.

Step up 3D - Robot Rock TE PEATE SEDA VAATAMA, SEE ON NII HAIGE!



Igaljuhul ''Step up 3D'' on nähtud ja ma olen liigagi rahul! Ma tahan seda raudselt veelkord näha. Noh ja boonuseks nägin veel kinos Joel Juht aka JJ ka. + Veel JJ-streedi treenereid.

Nii ja siiani fännan ma ''Gossip Girl''-i ja Leighton Meester'it. Siit üks laul kah, kus Leighton laulab:

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good girls go bad

X.O.X.O ;)

Saturday, September 18, 2010

X.O.X.O

Ciao! :)

Alustan tänase päevaga. Täna on Seidil sünnipäev ja me tegime talle üllatuspeo! - palju õnne.
Ma usun, et Seidi jäi rahule ja see ongi kõige tähtsam! :)
Üllatuspidu oli Anete juures. Tal oli nagu üliinunnu koer! Sain temaga pildi kah:















Ära minekuga oli meil hullult kiire, kuigi Anete elas täpselt raudteejaama vastas. Ma igaljuhul jooksin üle mätaste kontsadega! :)
Jäin ellu, rongi alla ei jäänud. Jõudsin Sauele kah.


Homme lähen ema, tädi ja tädipoja tüdrukuga teatrisse, balletti vaatama. Ma täiega ootan seda! Mulle meeldib väga-väga ballett. Minu arust on see täiega ilus ja selline rahulik. Põhiline on muidugi balletti juures osta kava, sest siis ei saa sa tõepoolest aru enamusest ja arvadki, et see on täielik jama, tegelt oled sa lihtsalt teadmatuses.

Esmaspäeval on kool. Koolist nii palju, et me vahetasime Bikuga enda valikained ära. Valikaine juures on see nii hea, et kuigi me käime Bikuga erinevas klassis, saame me seal ikkagi koos istuda!
Anyway, me algul valisime mõlemad riigikaitse, aga nüüd reedel vahetasime selle meedia vastu. Riigikaitse võib küll olla huvitav jah, aga see pole üldse naiste ala. Samamoodi ei meeldi mulle korvpall, see on nii mehelik. Igaljuhul riigikaitses pidime me mingit valveseisangut tegema ja esseed kirjutama! -Mis asja? Ma pole kunagi esseed kirjutanud :)
Siis, neljapäeval käisingi Andu juures ja nägin tema meedia videoid. Need meeldsid mulle, nii et ma loodan, et meedia oli õige valik.

Nüüd see neljapäev lähen ma kinno!!! Võite kolm korda arvata, mida vaatama!!! Ma olen sellepärast nagu niiiiii õhinas. Ma olen seda filmi ooodanud nagu maitea mis asja. Terve suvi nohh!! Ma olen vaadanud netist - täpsemalt youtube'ist - hästi palju videoid selle filmi kohta ja ma olen ikka niii õhinas!
Mu isa ütles, et miks ma seda vaatama lähen, kui ma juba tean, mis seal on. Jiiiises, sellist filmi ei saa jätta vaatamata.
Okei, jah, see film on Step up 3D! :)
NININININININIIII LAHE.

Filmide osa pealt siis nii palju veel, et ma sain nüüd ''Gossip Girl-i'' 3. hooaja läbi ja minu õnneks on juba 4. hooaeg kah alanud. Sain esimese osa 4. hooajast kah tõmmatud, aga ma loodan, et ma jõuan seda homme vaadata.
Siiis, eile käisin vanematega kinos ''Agent Salt-i'' vaatamas. Väga lahe film oli! Ma ei kujutanud ette, et action nii lahe on. Veidi verine film oli, aga selle eest oli peanäitleja hästi ilus - Mu üks lemmik, Angelina Jolie.

Ja ma ei tea mis lugu teile soovitada.
Okei, kuulake seda:

Linkin Park - The catalyst

U know u love me,
X.O.X.O Gossip Girl.

Saturday, September 11, 2010

To save a life

Tsau! :)

Mul polegi midagi erilist põnevat rääkida. Mu elus on küll igasuguseid huvitavaid asju, aga praegu on ainult üks asi, millest ma rääkida tahaksin.
Ma vaatasin just filmi, mida Andu ja Daniel mulle soovitas - ''To save a life''.

Oeh, see oli nagu täiega väärt film. Terve filmiaeg oli küll selline masekas peal, aga lõpp kokkuvõttes oli selle filmi mõte nii hea!
See oli küll rohkem nagu kristlik film (Minu arust), aga ma soovitaksin seda ikkagi vaadata, sest minu arust paneb see rohkem hindama inimesi sinu ümber.
Kusjuures, mulle pole kunagi tagakiusamine meeldinud. See on lihtsalt nii haige, et inimesed ei või olla võrdsed. Lihtsalt miks keegi peab heast peast kedagi norima või kiusama hakkama? Sellel, kes kiusab, on midagi viga mitte sellel, keda kiusatakse.
Ma olen selle kiusamise teemaga kokku puutunud. Olen näinud pealt kuidas kedagi kiusatakse ja ülejäänud kõrval naeravad. Tegelikult on see niii õudne, eriti veel kui mõelda sellele peale seda filmi.

Ma olen täiega tänulik, et mul on sellised sõbrad ja kuigi ma pole enda elus Jumalat tundnud, julgeksin ma öelda, et ma olen tema 'tundmise' üle ka õnnelik.

Muusikast nii palju, et kuulasin täna üht vana lugu
Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Wednesday, September 8, 2010

Rõõõõmus!

Tsau!

Kuigi mõni minut tagasi olin ma üliiitujust ära, siis nüüd on asi täiega vastupidi. Kes oleks osanud arvata, et mõni kiri mind nii õnnelikuks teeb! :)

Kirjutan muide praegu enda läpakaga. Issi sai täna Ameerikast hiire, koti ja muud vidinad ka kätte, nii et kogu komplekt on kodus.

Aga kiri mis mind rõõmustas oli ühelt klubilt mille liige ma olen. Seda, et Kylie Minogue (Minu suuur-suur lemmik) tuleb Eestisse, ma teadsin läbi Elu24. Tänks Romet, et sa seda uudist mulle näitasid, ma muidu elu24-ja ei loe.
Anyway point on selles, et klubi liikmena saan ma juba homme konterdi pileti osta, mis toimub veebruaris! :)
Ma niiii tahan sinna minna, nagu for real.
Pilet on muidu 695.- ja ma ootan täiega seda kontserti! :)

Homme on mul maybe ajaloos hull töö ja vene uus õpetaja jätab ka meeletult õppida. Ma loodan, et mul nüüd koolis väga kehvasti ei lähe, sest Vikerkaar hakkas ka jälle pihta.

Ma lähen nüüd isa piinama, et ta aitaks mul vene keelt õppida. Lood, mida ma soovitaksin:

Justin Bieber - Never say never
Ja
Jason Derulo - What if

Sorrri, ma ei saa linke panna, sest siin läpakas kaob hetkel net suht tihti ära. Pean selle netipulga muretsema.

Aaa jaa, PS! Biku mõistus tule koju! ;)



Tuesday, August 31, 2010

Last day

Ciaoo!


Viimane päev suvest. Homme algab kool. Kell 10. Staadionil. Kontsadega.


Ma pole kooli pärast väga mures, kuigi mul pole kooli jaoks mitte midagi ostetud. Aga ma loodan, et meil tuleb normaalne klass. 10. klass on juba sellepärast ka hea, et me saame näiteks eelisjärjekorras kapi. Ma tahan ka raudselt see aasta kappi, mul pole seda juba 2-3 aastat olnud.

See aasta peame aga toidu eest maksma ja saame veel hiljem ka sööma.
Good luck with that! I'm going to die!

Nüüd toredam uudis. Esiteks sain ma endale täna läpaka!!! :) Lõpuks. Punast värvi Toshiba oma.
Pildil on roosakas, aga mul on veidikene punakam! :)


Mul polegi erilist rohkem rääkida. Ma loodan, et kõik asjad tulevad õigel ajal ja uus kooliaasta hakkab kõikidele mu sõbrannadele ülihästi! Ma armastan teid kõiki täiega!!! :) Ja mina lihtsalt niisama enda sõpru ei unusta.

''Gossip Girl'i'' 2. hooaja 13. osas on üks ilus soundtrack, ma jagan seda teiega -

Block Party - Signs

Saturday, August 28, 2010

Lihtsalt hea on hingata

Tšau!


Oh, ma olen vahepeal nii palju teinud. Ma vahepeal tegelikult mõtlesin ka, et peaksin siia kirjutama, aga ma ei sattunud siia mingit moodi. Praegu hakkasin kirjutama, sest mulle meeldib üks laul väga-väga ja ma tahtsin seda teiega jagada.









Aga vahepeal käisin Sakus kokukal, kui nii öelda võib. Ma mõtlesin, et ma ei käinud praktiliselt terve suvi kirikus ja nüüd olen 2 reedet käinud. Aga nüüd suutis jälle mind miski ümber mõtlema panna. Ma ei saa lihtsalt kirikus kui Jumala juures käia, sest igakord, kui ma Temasse vähegegi usun ja loodan, suudab Ta kõik nässu keerata. Ma ei saa aru, kuidas see võimalik on ja just minuga. Mul on sellepärast nii kahju.

Nüüd, täna käisin Jäätisepeol esinemas. Kõigil läks minu teada hästi, kuigi lava oli ülipisikene. Meil on Vikerkaares nii hea grupp. Kõik suhtlevad üksteisega ja on sõbrad! Ma jään ka ilmselt Vikerkaarde edasi, ma arvan.

Ma vaatan enda eelnevaid postitusi - Need on nii pikad. Ma ilmselt tean ka millest praegused lühikesed sissekanded tingitud on. Mul on tegelt täiega raske olla. Ma pean mõtlema, mida ma edasi teen ja üldse, kui jobu ma olen :)

Aga see lugu, Lowry - Just nii nagu peab



Mulle meeldib väga Lauri hääl! Ta laulab hullult ilusasti.

Ciao.

Sunday, August 22, 2010

Sinine Esmaspäev

Tsau!

Mul polegi tegelikult millestki erilisest rääkida, aga ma tahtsin teha sissekande ühe muusika pärast, mis mulle meeldib.
Eile käisin väljas Laura ja Kristiniga. - Te olete nii head mul! :)
Hiljem kutsusin Kärdi õue, aga tema ei võta vist kunagi enda telefoni vastu, mis on väga kurb, sest ta ei tule ju enam minu kõrvale istuma kuhugi. Isegi, kui ma Kärti enne koolialgust ei näe, soovin ma, et tal läheks uues koolis sama hästi! :)
Ja kuna Kärt ei tulnud, siis kutsusin Biku välja. Me rääkisime mingii väga kaua õues, ma julgeksin pakkuda 2h :D
Ja siiis veel öösel kah. - Nagu ma ütlesin, kaks pead on ikkagi kaks pead. Sa oled mulle täiega tähtis ja ma ei ütle seda niisama! :)


Laupäeval käisime vanemate ja sugulastega Valget Daami Haapsalus vaatamas. Legendi etenduse nägime me ära, aga Daami küll mitte, sest ilm oli pilves. Selle asemel jalutasime Haapsalu uuel promenaadil. (Ma pole kindel, kas see sõna kirjutatakse tugeva p-ga ja ausalt öeldes ei hakka ma praegu seda uurima kah) Seal oli terve vee äär ära valgustatud ja mingid majakesed ja sillad tehtud + vee peal olid mingid kujukesed. Ainus miinus asja juures oli see, et seal ei hoitud üldse korda. Kõik oli ämbliku võrke täis.
Et noh, kui mõelda asja romantilist külge, siis mina ei suudaks seal küll kellegagi käest kinni käia, kui seal mingid HIIIIIIGEL suured ämblikud ringi sibavad.
Aga väljas müristab ja siinkohal jätan ma jutu katki! Aga teile lubatud lugu:

Muse - Neutron star collision (Love is forever)

Friday, August 20, 2010

Elekter

Tsau! :)



Kõigepealt räägiks sellest, et kõik on siiani hea olnud. Tõepoolest, need kolm päeva on nagu täiega head olnud!


(Peatub ja mõtleb)


Okei, ma alustan ühest naljakast asjast. Nagu kõik peaksid teadma, siis ma kardan väga-väga enda kassi Pätut. Ja üks öö enda tuppa minnes (Tahtsin magama minna) avastasin ma, et kaks kassi on mu voodi ära vallutanud. Pätut ma muidugi liigutada ei julgenud. Lõpuks sain nad küll õnneks krõbinatega voodist minema, aga ma tegin neist pilti ka!


Neljapäeval käisin Jaan Tätte kontserdil. Selle mehe hääl on niii mõnus! Mulle nii meeldib, kui mehel on selline kähehääl, kui ta laulab. Täpselt nagu see Maroon 5, see bänd meeldib mulle täiega!

Aga oii, laululava oli vanamutte täis niiii, et... Tore, et me istumis kohad saime. Märkimist vajab ka see, et meil oli Maritiga väga lõbus terve see kontsert! :D


Ja nüüd, täna reedel sain ma Seidiga kokku. Käisime pizzat söömas ja niisama Seidil külas - nägin ka ta uue kodu ära ja Laura, kes just Norrast tagasi tuli.

Ning õhtul läksin kaasa Noortekale. Uskumatult tore oli! :)
Aga ma pole ikkagi leidnud veel Jumalat enda jaoks niimoodi, et ma käiksin kirikus iga reede.. Või ma ei tea, seda on lihtsalt raske öelda. Ma tahaksin, et muud asjad saaksid ennem korda ja siis ma saaksin keskenduda endale. Lõplikult.




Wednesday, August 18, 2010

Gossip Girl

Hei!




'Hei' pole väga minu stiil, aga ma tahtsin sellega alustada, sest eilne päev läks mul kuidagi super-hästi korda, hoolimata vihmast! :)




Kõigepealt käisin ma šhoppamas, üksi. Sain endale üliiilusa jaki ja üliiilusa pluusi, ma ei ütle kust, sest äkki ostetakse endale samasugused.
Vahepeal käisime emme, issi ja Maritiga söömas Veskikõrtsus. Seal nägime Chrissu meest Normanni, kelle mina kohe ära tundsin ja siis Maritile näpuga vehkisin, aga Marit ei teinud väljagi. Lõpuks siis '' Kuuule, kas seal taga on Chrissu mees vä?'' Nojaa oligi. Ma oleks teda ehk ise ka tervitanud, kui mul ta nimi meeles oleks olnud :)




Siis viis mind ema Viru keskusesse tagasi. Autost välja astudes läksid mu püksid muidugi auto vastu, aga see õnneks ei rikkunud mu päeva ära, sest minu arust pole seda triipu ollagi - Aitäh vihm? :D

Bussi peale minnes nägin Bikut. See on lihtsalt nii tore, et me saime asjad selgeks räägitud! -Kalli.




Kodus tegin ma ühe poisi päeva õnnelikuks, temaga jälle suheldes.


Kes mind teab, siis peaks ta teadma, et minu elu eesmärk on teha mind ümbritsevad inimesed õnnelikuks, mitte mind ennast.


Aga millegi pärast juhtus eile õhtul ikkagi mingi tüli olema, milles süüdistati mind. Irooniline on see, et samas tegin mina tüli alustajale kogu aeg head. Ma ei oskagi inimestele halba teha. Aga inimesed on nii pimedad ju. Kergem on ikka kohe karjuda ja hiljem teada saada. Ma loodan, et ta saab ka teada, et mina tegelikult algatasin tema aitamist ja, et tal oleks pärast vähemalt piinlik. Vabandust ootaksin ma küll - Vähemalt nii palju pean ma endast lugu.


Ma läksingi magama peale seda ja mõtlesin, kui palju head ma teistele teinud olen. Kas siis nähtavalt või mitte nähtavalt, aga mulle endale ei tule midagi tagasi. Mis ei tule.. muidugi, et tuleb juuu. Aga mu suurim mureallikas ei saa lahendatud ja see tekitab mulle ühasuuremat südamevalu ausalt öeldes.


Nüüd ma rääkisin endale vastu eks? Umbes, et teiste asjad on bullshit ja ma tahan kõike endale vastu tagasi saada. Ei noh, mis seal ikka, eks ma lepin sellega. Lihtsalt iga inimene tahab õnnelik olla eks?






Ja nüüd räägiks sellisest sarjast nagu ''Gossip Girl'', ma hakkasin seda vaatama. See on nagu täiega nakkav, heas mõttes! Mulle täiega meeldib :)


Aga ses mõttes on see nakkav, et mul on vahepeal endal tunne, nagu ma oleksin Klatšimoor.


Seal juba vist lõppes 3. hooaeg, aga mina ei muretse. Mul on aega küll, et järgi jõuda.






X.O.X.O, Gossip Girl.

Monday, August 16, 2010

Music is my freedom

Keegi langevaid tähti vaatas reedel?





Ma ei vaadanud, sest ma jäin magama, kuigi ma läksin nende pärast maale vanaema juurde. Õnneks ei jäänud ma päris ilma ka neist, sest ma nägin neid neljapäeva öösel, enda kodust.


Vanaema juurde läksime reedel - mina, Maris ja Kristina. Hämmastavalt tore oli, kuigi ma läksin sinna tusase näoga. Mul on lihtsalt üks asi paigast ära ja see tekitab niii palju valu.



Aga vanaema juurde jäime me kuni pühapäevani. Reedel käisime me algul Jägala-Joal. Vett oli täiega vähe, sest nii kuiv on ju. Ja huvitav oli see, et mõni määris ennast seal mudaga - täiega lahe! ;)
Reede õhtul tegime me näomaski, mis osutus väääääga naljakaks. Algul oli see roheline ja siis see hakkas järsku valgeks minema, tähendab vahepeal olime me laigulised näost.


Laupäeval korjasime marju ja vaatasime telekat. Kolm huvitavat saadet oli.


1. ''Täitsa tavaline mees'', mis osutus minu arust nõmedaks. See naine oli jätnud lõppu nii koledad mehed. Ma lootsin hoopis kellegi teise võitu, aga okei, kui ta õnnelik on.

2. Mingi Nõiamoori film, kus oli peaosas Nicole Kidman. Hästi nunnu film oli, mulle meeldis.

3. ''Kuidas 10 päevaga kutist lahti saada'', seda on nii palju kordi telekast näidatud, aga ma nägin seda alles nüüd. Jah, ma jäin rahule! :)


Ja pühapäeval tulime koju ära. Hea on kodus olla, aga siin tulevad jälle kõik mured ja asjad meelde. Kristina läks nüüd laagrisse, nii et ma olen nädal üksi, koos Maritiga.


Aaajah, kui ma pühapäeval enda tuppa jõudsin, siis ootas mind enda voodipeal üllatus. Ma sain endale türkiiiiissinise iPodi! SOOOOOOOO COOOOOL!!!




Türkiissinine on mu lemmikvärv, nii lahe! :)
Ja muusika kuulub ka mu elusolemise hulka, seega türkiissinine iPod on super!




Ma lugesin laupäeval ''Õhtulehte'' ja leidsin sealt väga huvitava artikli. See oli sellest, et eestlased räägivad vaheldumisi inglise ja eesti keelt. Mu arust oli see nii hea artikkel, sest see pani täpselt täppi. Ja nüüd, kui ma kellegagi suhtlen on mind hakanud igasugused inglise keelsed väljendid häirima. Aga noh... ma ju ise kasutan ka neid.


Kristina rääkis, et see on just lahe, et Eesti võiks üldse inglise keelele üle minna. Lollus!


Nüüd on veel kaks nädalat koolini, nice.
Ja lugu, mida ma soovitan
Katy Perry - Teenage Dream

Adios!

Wednesday, August 11, 2010

She will be loved

Vaatasin uuesti ''Last Song''-i. Ma vaatan üldse viimasel ajal uuesti filme, mida ma olen juba ammu näinud. Lihtsalt sellepärast, et mul on õed, kes pole neid häid filme näinud! Ja mul pole midagi selle vastu kaa, kui mõni hea film pähe jääb.

Sellega seoses soovitan Maroon 5 - She will be loved




Üliiimõnus lugu! Eriti filmis, kus Miley seda kaasa laulis. Ta on niii superhäälega inimene! :)




Lil Wayn'l on ka uus lugu, just praegu leidsin youtubist. Mulle ei avaldanud see eriti muljet, aga kes tahab ajaga kaasas käia, siis Lil Wayne ft. Drake - Right above it






Muidu täna ''Last Song''-i ajal tuli meile tuppa must liblikas. Me Maritiga jooksime ja karjusime mööda tuba. Siis tuli mulle meelde, et meil on ju pisikene kiisu Tupsu, kes püüab väga hästi igasuguseid putukaid kaasa arvatud liblikaid. Tupsul oli liblikas vähem kui 3 minutiga käes - Tubli kiiisu!! Pai. :)


Praeguseks kõik.




PS! Kristina ütles just, et ''Pretty Little Liars''-il tuli veel üks osa. Juuu, siis pole hooaeg läbi, panin tõmbama! :)


Sunday, August 8, 2010

Breaking Dawn

Hola! ;)

Pühapäev - kaheksas - issi sünnipäev.
Ma veits feilisin jep ükspäev. Ma arvasin, et mu isal on 7.ndal sünnipäev. Hea, et ma talle siis õnne ei soovinud. Aga issi sünnipäev läks hästi, kuigi selletõttu ei jõudnud ma Relika sünnipäevale, millega ma ka feilisin, sest arvasin, et see on päev varem ja läksin talle (päev varem) aia taha.

Täna käisin üle pikaaja enda kirikus, kui nii öelda võib. Mind on seal ristitud. Kahjuks minu ristija oli tänasel teenistusel puhkusel ja keegi teine asendas teda, aga see teine korvas kõik enda väga hea esinemisega! :)
Sain temalt ka õnnistuse ja hiljem läksime sugulaste juurde vana-vanaema 90.ndat sünniaastapäeva tähistama. Super tore oli, sest mul on ju kõige vaimukam suguvõsa!

Järgmine aasta ootan täiega sellist kuupäeva nagu - 11.11.11 :)




Soovitaksin sellist lugu nagu Young Artists - Waving flag (Hope for Haiti)
Lõpp on hästi armas, sest Justinil on minu arust nunnumeeter olemas küll! Kuigi cosmopolitan väidab vastupidist.
Tsiteerin (Cosmopolitan): '' Talle kuluva leheruumi võiks meie arvates hõivata mõni Tõeline Mees. Justin passiks Laulukaruselli.''

Ma pole sellega nõus. Minu arust laulab Justin hästi ja talle on välimust kah antud! Tubli poiss.

Cosmopolitani nunnumeetri esimesel kohal on Fernando Torres. Tsiteerin: ''Otsustasime, et David Beckham pole enam teema. Teema on see 26aastane pikk hispaanlane.''
Ajeeee, hispaania ruulib!! :)

Tooks veel ühe mehe nunnumeetrist esile - Xavier Samuel. Kes oli ''Päikesevarjutus''-es Victoria abiline, armee loomisel, et tappa Bella. Tsiteerin: '' ''Videvikus'' on jälle üks uus (ja kena) tegelane - Riley, kes peab Bellale jahti. Meie jookseks Bella asemel aeglasemalt.''

Nice one! :D

Aa, ja kui ma tegelikult juba alustasin, siis siin nunnumeetris on veel ära märgitud ka: Printsid Harry ja William, Mickey Rourke, Zac Efron, Jim Carrey ja The Jonas Brothers.

Miks ma üldse cosmopolitanist räägin? - Sest mu issi ostis mulle selle kuu cosmopolitani, et mul kodus igav poleks. Ja kusjuures, see peletab küll igavust, siiani loen. (3.s päev vist)


Despedida! :)

Thursday, August 5, 2010

Live in the moments

Tsauka! :)

Kõigepealt räägiks kahest mõttetust filmist. Ma käisin eile kinos vaatamas ''Lohista ta lavale'', mis pidi reklaami järgi olema selle aasta ''Pohmakas'', aga jeeee oligi. See oli nagu niii mõttetu film, et ma ise ka ei usu. Ma ei soovita seda mitte kellelegi! Seal käis ainult üksteisele tahapanemine ja ropendamine. Ja lisaks sellele oli seal veel mingi teema karvaseseinaga kaa, mis polnud eriti tore, sest tegu on ju siiski loomakarvaga. PS! Mu vanematele meeldis see film.
Teine mõttetu film oli see, mida ma käisin mingi kuu aega tagasi vaatamas, see oli nimelt ''Mullivanniga mineviku'', ka täiesti mõttetu. Täpselt sama tegevustik, mis eelmisel.
Aga nooo palun, kes soovib võib minna vaatama muidugi. Mina neid enam kunagi teistkorda ei vaataks.
















Nii, ja nüüd polegi rohkem midagi erilist. Ma olen ikka ''Remember me'' lummuses, sellepärast ka selline pealkiri. Aa, me käisime ju Aliceiga ''Päikesevarjutust'' vaatamas kinos. Minu arust oli see osa raamatust kõige igavam, sest mina isiklikult fännan pigem Edwardit kui Jacobit. Aga film oli väga hästi tehtud, aitäh teile! :)
Ja mainiks ära, et Videviku saaga on super! Tänu sellele olen ma hakanud armastama sellist muusikat, kus mängib ainult viiul ja klaver ja võib-olla ka lisaks kannel vms. See on lihtsalt nii mõnus, seda kuulata. Eriti siis, kui sa oled näinud filmi ja tead, millest see lugu räägib.
Nüüd ootan sellist filmi nagu '' Agent Salt'', kus on peaosas Angelina Jolie - mu üks lemmik. Ehk lähengi esmaspäeval seda Rasmusega vaatama. Ja kahjuks sai hetkel seriaali ''Pretty little lairs'' hooaeg ka läbi. Eile vaatasin just viimast osa. Septembris hakkavad jälle õnneks tulema ''Meeleheitel koduperenaiste'' ja ''90210'' osad! YAY, mulle pole telekat vajagi, kõik saab arvutist :D


Aga nüüd, homme on Relika sünnipäev ja laupäeval on mu issil sünnipäev! :)
Nii vähe on veel koolini ka aega, aeg lendab.

Aa jaa, mis lugu ma soovitaksin..

Alexandre Desplat - Edward leaves / Marry me, Bella

Ja kes Videviku saagat ei fänna, siis ma fännan siiani ka '' Step up 3D'' soundtracke ja sealt soovitaks ka kahte ülihead lugu!!

Flo Rida ft. David Guetta - Club can't handle me
Jesse McCartney - Up


CIAO!

Saturday, July 17, 2010

Aafrika

Ola! ;)

Pole kaua kirjutanud. Ma mõtlesin, et peaksin ikkagi kirjutama, et mul on kõik hästi. Ma tahaksin öelda, et kõik on sitasti, aga ma ei saa seda teha, sest siis ongi kõik sitasti.
Täna rääkisin ühe sõbranna netis ja me rääkisime elust. Ta kiitis mu ühte lauset, mida ma arvasin, et peaksin siia ka kirja panema. Lause oli midagi sellist, et '' Ma olen ilmselt terve enda elu nässu keeranud selle liigse mõtlemisega. Üritaks päeva korraga elada.''
Ja kui nüüd ise vaatama hakata, siis on see tõepoolest hästi öeldud. Ma üritangi siis päev korraga elada. Sest ausõna, ma olen seda juba mitukorda tähelepannud, et ma olen Jumala jaoks liiga tark. Ma nimelt usun seda, et meile kõigile on ettenähtud mingi kindel tee, aga mitte kunagi ei juhtu see, mida sa tahaksid, et juhtuks. Noh jaa, sellepärast ongi mu elu ära susserdatud. Ma mõtlen liiga palju ette. Aga see selleks, kõik on hästi! :)

Ma tahaksin veel seda mainida, et ma vaatan üht seriaali, mille nimi on ''Pretty little liars''. Sellel on hetkel 6 osa väljas ja see on superhuvitav sari. Torrentiga tõmban endale neid osi.
Seriaal räägib siis neljast tüdrukust, kelle sõbranna ära suri ja kes nüüd nelja ellujäänud sõbrannade saladusi välja üritab rääkida. Muidu nagu selline noortesari, aga seal on lihtsalt saladused juures, mis teeb asja põnevamaks.

Viimaseks räägiksin veel ühest filmi soundtrackist. Ma usun, et ma olen siin juba ''Step up 3D''-st rääkinud, see ju tuleb varsti! jeeee. Ma usun, et film tuleb hea!
Aga Alice andis mulle selle filmi ühe soundtracki, mida ma olen täna tervepäev kuulanud. Sellel laulul on üliinunnud sõnad. Ma tahaksin, et te seda kuulaksite! :)

Trey Songz - Already Taken

Monday, July 12, 2010

Viies ratas vankriall

Tsauka! :)
Esiteks rõõmustaks Hispaania eilse võidu üle!! WOHOOOOOOO.
Ma teadsin, et Hispaania võidab!! :) Ausõna teadsin.

Aga laupäeval vastu pühapäeva käisin Lohusalus Smilersi kontserdil. Mulle pole kunagi Smilers meeldinud, selle pealaulja pärast, aga nad laulsid live's hästi. Siiski olin ma seal nagu viies ratas vankriall. Me läksime mu isa kuuekohase bussiga ja mina istusin seal taga üksinda. Päris nukker.. :D

Nüüd pühapäev vastu esmaspäeva käisime Vääna rannas. Ma polnud seal kunagi käinud ja jäin väga-väga rahule! Esiteks oli seltskond üliiihea ja see rand oli ise ka super. Lainetega jaa..
Aga ma jäin väga rahule ja loodetavasti jääb see käik meelde kah :)

Täna lähen ehk Lauraga, ratastega sõitma. Homme lähen vist linna randa Aliceiga ja mingi rahvaga. Aaa.. Aliceiga tuleb see meelde, et ma käisin ''Päikesevarjutust'' vaatamas. Ma ei oskagi rohkem öelda kui, et mulle jäid kõigeparemini silma need lahingu stseenid - need olid hästi tehtud. Muidu oli see ju raamatus ka kõige igavam osa.. Lihtsalt Victoria sai surma, aga ma nägin vähemalt ära. Videviku saaga fännidel tasuks ikkagi ära näha, isegi kui see nii põnev pole kui eelmised.
Ning 19. juuli saan ma alumistest breketitest lahti ja siis säran ehk terveelu :)

Laulu ma ei oska hetkel soovitada. Esiteks on hommik ja päev on lahtine ning ma olen siiani ''Remember me'' soundtracki lumbuses, võite selle eelmisest sissekandest võtta.

Thursday, July 8, 2010

Remember me

Mul pole nagu midagi erilist öelda. Ma tahaksin lihtsalt, et keegi mõistaks mind.
Minu arvates pole maailmas inimest, kes mind mõistaks, reeealselt pole.

Miks mu selline meeleolu on? Sest ma leidsin laulu, mida ma nagu südamest tõsiselt kõvasti tahtsin saada endale. See on naguuuuu niii tundeid täis klaverimäng. Ma praegu kirjutan selle saatel ja mõtlen, et ma olen niiii üksinda siin maailmas, sest mitte keegi ei saa aru tegelikult minust.
Ei, mul pole mingi emotuju.. Aga lihtsalt üksiktunne on.
Ja mulle on see lugu lihtsalt väga-väga tähtis ja see on tähtis, et kõik minu ümber olevad inimesed seda teaksid.
http://www.youtube.com/watch?v=8XlOGN95v3Q&feature=related

Siin see on. MA ARMASTAN SEDA LUGU NIIIII NIIII VÄGA!:'(
Ja te võiksite seda filmi ka vaadata! :( See on lihtsalt niipalju väärt!!
Algus tundub pointless, aga alles lõpus saate te aru kui kuradi hea film see on! :/
Ma tõsiselt armastan seda.

Lisaksin veel lõppu, et minuga on kõik rohkem kui kunagi varem korras :)

Thursday, July 1, 2010

Cry me a river



Viimasel ajal meeldib mulle panna sissekannete nimedeks laulunimesid, mida ma tollel hetkel kuulan. Justin Timberlake - Cry me a river. See laul tuli mulle alles hiljuti uuesti meelde, see on ju väga vana lugu. Laura sünnipäeval lasti seda minu üllatuseks isegi raadiost.
Täna on 1. juuli, digilevi ajastu. Vaatasime suurema õega telekat, seal on ainult reklaam, et '' Oleme digiajastule üleläinud'', OK.
Majas on meil muidu 5 telekat, aga hetkel saame ainult ühte vaadata, tase.

''Seks ja linn 2'' oli väärt film! Ma soovitan vaatama minna. Seal on parajat huumorit ja stseen, mis mulle tõsiselt meeldis oli see, kui Miley Cyrus sinna tuli.
Eile muidu sirvisin arvutis filme, mida ma tõmmanud olen. Mulle jäi silma mu üks praegune lemmik film ''Remember me'', kus on peaosas Robert Pattinson. Ma ei oska öelda, miks see film niii hullult mulle meeldib. See on nagu tõsiselt hea film, ma ei oska seda kuidagi sõnadesse panna. See algus-lõpu muusika on super. Ma vaatasin eile seda lõppu ja silmad läksid uuesti märjaks, see on sellise kurva lõpuga film. Ma tõsiselt soovitan vaadata seda filmi.

Ja hetkel ootan täiega 9. juulit, sest siis tuleb ''Päikese varjutus'' kinno. Mul on kõik ''Videviku saaga'' raamatud läbi kah loetud, superhead!


Miley Cyrus - Stay, praegu super! http://www.youtube.com/watch?v=hrV1UO3GRYo

Tuesday, June 29, 2010

Pursuit of happiness



Tsau! :)
Nii palju on vahepeal juhtunud. Näiteks sain ma eile ülemistest breketitest lahti! juhuu.. :)
Nii hea on olla, tõsiselt. 18. juuli saan alumistest ka lahti. Väga ilus hammasterida on, peaks mainima.
Teiseks sain ma endale kiisu!!
Ta ise tuli ükshommik siia ja jäigi siia. Ta on emane ja nimeks panime Tupsu. Ta ei karda absoluudselt mitte midagi. Mängib kõigega, eks ta on veel lollikene. Käisin temaga ükspäev arsti juures kah. Kõik oli korras, peale selle, et tal olid satikad kõrvas, neid näidati mulle mikroskoobi all.. iuka.
Aga ma ostsin Tupsule rohtu ja ma loodan, et kõrvadega saab korda. Täna käis Biku, minu ja Tupsuga aias päevitamas. Tupsu käis mööda mind ja Bikut ning tegi mõlemale kogu aeg musi. Tõsiselt nunnu!
Pätule tegelikult Tupsu eriti ei meeldi ja sellepärast on nüüd Pätu pidevalt kodunt ära. Ta on solvunud või midagi. Sorri Pätu! :(
Ma loodan, et nad hakkavad kunagi ikkagi üksteist taluma, sest nad peavad seda tegema. Mina armastan ikkagi mõlemat enda kiisut väga-väga-väga!

Nüüd kohe lähen Biku ja Lauraga kinno ''Seks ja linn 2'' vaatama. Tuleb ilmselt hea õhtu!

Ma tahaksin ka väga seda soovida, et Elisel ikka kõik hästi läheks ja, et ta terveks saaks! Ma tean, et me pole ülikaua suhelnud temaga, aga ta on tõsiselt tore inimene. Ta silmis säras alati midagi, mida ma tähelepanin. Ma väga hoian sulle pöialt Elis ja loodan, et kõik saab korda!

Soovitan veel ühte lugu kah,
Jolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano, http://www.youtube.com/watch?v=wavpWRK6IX8

Thursday, June 24, 2010

Haige jaanipäev




Ma pole eksole niiii kaua kirjutanud. Ja mul on tegelt nii palju kirjutada. Ma mitukorda mõtlesin, et kirjutaksin, aga nooo ei viitsinud.
Millest ma alustan.. ega maei viitsigi enam kõigest rääkida.
Lõpetamine läks hästi. Ma sain oodatust naguuu väga palju rohkem lilli. Mu käsi oli pärast kaks päeva surnud, reaalselt! Siis sain sugulastelt 1600 krooni, sellega lähen varsti linnapeale laiama. Ja issi lubas mulle lõpetamise puhul Ameerikast läpaka tellida, juhuuu! A, ja muidu sain vanematelt Escada Marine Groove'i lõhna - hulllult heaa! mmm.
Nii, siis hiljem läksin lõpupeole. See oli seal Türisalu puhkekeskuses. Päris normaalne oli, kõik olid nagu väga täis - kes ropsis, kes pani ila, kes magas, kes jõi edasi. Ma jõin ka kusjuures, aga mulle ei hakkanud mitte midagi pähe, sest ma jõin liiga aeglaselt.. a, noh ära käisin. Täna kuulsin veel Mardi käest, et üks oli seal peol enda jalaluu murdnud.. päris jõhker.
Nüüd teisipäeval käisin maal vanaema juures, jaanitulel. Seal oli mingi niisama istumine, nägin sugulasi ja värki.
Kolmapäeval, ehk siis eile. Tõsiselt haige jaanipäev ikka! :D
Põhimõtteliselt maei pidanud üldsegi koju jääma. Ma läksin jansale Krissu, Laura, Karini ja Evaga. Nautisime ka ''Regatt''-i, ülimõtetu bänd oli. Siis otsustasime minu juurde minna.. jaa vaoooo, terve maja oli rahvat täis. Ei nooo, tere hommikust!
Muidugi mõteldi, et mina tulin sinna mingit ema oma õele mängima. Lõpuks kantseldasin seal jah neid, kes endaga ise toime ei tulnud.. A, noo, mulle meeldib aidata, ma ei nurise.
Hull pidu oli ikka, ma siin sellest pikemalt ei räägi, kes tahab teada, see küsib otse minult.

A, praeguseks kõik vist. Ma olen ainult 2h maganud ja ma tegelikult ei viitsi üldse kirjutada, pea ka lõhub, nagu oleks ise terve õhtuotsa pidu pannud.. zzz.

Aa, eiii, ma pean ikka ühte laulu ka soovitama, eksole. Praegu soovitaksin sellist lugu naguuu P Diddy ft. Christina Aguilera - Tell me. http://www.youtube.com/watch?v=5_zhKC6kZec

Wednesday, June 16, 2010

Once U kill a cow U have to make a burgerer


No nii, kõigepealt eksamitest. Täna tegin viimase eksami ja nüüd on jäänud ainult lõpetamine ning siis saab suve nautida! :)
Täna käisime Mariti ja Maarjaga linnas, istusime linnahalli katusel ja käisime Kompressoris söömas. Oh, see pannkook oli seal üli hea - vaarikate ja kondentspiimaga. mmmm..
Tõsiselt närvi ajab selline asi nagu tuul. Mitte mingit soengut ei saa endale teha, sest tuul viib selle niikuinii minema. Hiljem tuli muidu Ele ka linna, endale lõpetamiseks kingi vaatama.
Mingi seitsmepaiku jõudsime koju ja hiljem läksime veel Maarja ja Maritiga välja, pildistama. Ma arvasin, et ilusad pildid tuleksid Sauel, üle raudtee oleval põllul - läksimegi sinna.

Muidu tänase päeva laul on Lu:k - Lovin U. http://www.youtube.com/watch?v=UpZOGpFUQEs

Monday, June 14, 2010

Minu playlist


Paljud on huvitundnud minu lemmikmuusika vastu, seega ma tegin playlisti. Tähendab, ma alles teen seda.. see pole kaugeltki valmis. Aga hetkel saate nii palju. Millalgi otsin veel sinna lugusid. Sellel lehel ongi pahaasi see, et ma pean sealt lehelt need laulud ülesse otsima, et need playlisti lisada ja vahel seal neid polegi. Aga ma anna nendast parima :)

Saate seda blogis paremal ääres kuulata.

Sunday, June 13, 2010

Vihmane ilm

Tavaliselt räägitakse ju, et nii kuidas ilm on, nii on ka inimese tuju.. No üldiselt on minul niimoodi. Mul pole praegu üldse tuju. Olen juba kahe inimesega tülli ka suutnud minna, super :)
Sellistel vihmastel päevadel ma suudangi endale kõigerohkem sitta kaelatõmmata, sest mind lihtsalt ei huvita mittemiski minu ümber.
Muidu, kui rääkida eilsest, siis eile ma käisin Alice-i pool ja me üritasime inkat õppida. Me õppisime inkat vist mingi pooltundi, kui sedagi? Edasi vaatasime jalgpalli Ällu ja ta poisiga. Ma sain taaskord hullult targaks. Mihu seletas mulle jalgpallist, nii nagu oskas - tore.
Ühesõnaga mulle hakkas ka nüüd jalgpall meeldima, aga mittepäris jalgpall. Mulle jäid terve mänguajal silma ainult kohtunike nunnud, kollased pusad ja jalgpallurite ülinunnud punased tossud. Ja ma pean nõustuma sellega, et jalgpallurid on tõesti kenad :)
Mis siiis veel... A, reedel oli mata eksam. Sellest ma ei räägi midagi.
Tulevane reede, 18. juuni, on mul lõpetamine Saue Gümnaasiumis. Enne seda on veel kolmapäeval inka eksam, mille ma pean ilusti ära tegema!
Ma ei oota üldse lõpetamist, sest ma hakkan raudselt nuttma.. nii kohutav.
Praegu soovitaks sellist laulu, nagu Lady Gaga - Alejandro , hea.

Sunday, June 6, 2010

OMG

Hetkel kuulan ühte head laulu, Usher ft Will.I.Am - OMG , nunnu :)

Täna sai peaaegu terveks suveks tantsuga kõik. Esinesin laupäeval ja pühapäeval Sauel mingitel üritustel ja nüüd järgmine üritus on alles 28. august mingi jäätisepidu, lauluväljakul.
Hullult heaaa, lõpuks saab puhata. Aga ma pole siiani ära otsustanud, kas ma jään tantsima või tulen ära. See on lihtsalt niivõrd raske otsus, sest mulle meeldib tantsida, aga samas ei taha ma seal olla, kui treener mind kahesilma vahele jätab. Okei, praeguseks igaljuhul kõik trennist.

Esta eksami sain nelja. Ärge parem uurige mitu punkti oli, see on lihtsalt niivõrd häbiväärne, et ma nii loll olen. Aga okei, neli... rahul, vist.



Eile pidi olema vanaisa sünnipäev, aga sinna ma ei jõudnudki teatud asjaoludel. Aaaga selle eest sain ma enda kodus hullult targaks. Üks tore poiss rääkis mulle igasugustest tantsu stiilidest, mul oli nagu tõsiselt loll tunne. :D Aga ta vähemalt püüdis mulle ära seletada ja ma arvan, et ta sai päris hästi hakkama. Kaarte mängisime kaa ja tegelikult ta hullult pettis. Ma võitsin vist mingii 2 mängu, samas kui tema võitis 4 :D




Reedel tuleb mata eksam, seega terve nädal on mul aega õppida. :) wohooo!!

Varsti jälle! ;)

Tuesday, June 1, 2010

Lastekaitsepäev

1. Juuni - lastekaitsepäev ja ma tegin ka endale blogi :)

Lastekaitsepäeva puhul oli plaan minna loomaaeda Lauraga. Linna me muidugi läksime, aga kohalejõudes avastasime, et loomaaia järjekord on kuni autoteeni, so loomaaed jäi ära.
Käisime selleasemel Mc'is, Roc Al Mares ja Rotermannis.
Rotermannis oli üks hääästi vahva draakon, kes pakkus kommi. Me läksime muidugi lähedale ja saime ka kommi ;)

Praegu on kell pool kuus ja ma ütleksin, et päev lõppes ikkagi suht sitasti.
Ma ei saa aru inimestest, kes puhtalt laiskuse pärast panevad teistele ära. Endale üllatuseks pole ma üldsegi pettunud, midagi muud polnud nagu loota..

Homme ja ülehomme on eri tunniplaan koolis - ainult mata ja esta. Põneeeevv.
Laupäeval on esta eksam. Ma tegelt üldse ei põe sellepärast, loodan loomulikule andele, kuigi hetkel tahaksin ma enda loomulikuande küll prügikasti visata :)

Aaagaa, adios amigos!